Polisi arayıp kendini ihbar etti

TAKİP ET

Karaman'da besicilik yapan Mustafa U

Karaman'da besicilik yapan Mustafa U. (37), 1 yıl önce kendisini bacakları ve karından tüfekle yaralayan husumetlisi Ali İnan'ı (44), tabancayla aynı yerlerinden vurdu. Yaralı İnan , hastaneye kaldırılırken, saldırgan Mustafa U.  da polis ekiplerine teslim olarak  gözaltına alındı.


Polisi arayıp kendini ihbar etti

Olay, dün saat 09.45 sıralarında Kirişçi Mahallesi 2'nci Sokakta meydana gelmişti. Mustafa U. 1 yıl önce aralarında husumet bulunan Ali İnan'ın, tüfekle ateş açması sonucu bacakları ve karnından yaralandı. Bir esnafın dükkanına girerek Mustafa U. ise 155'i arayarak birini silahla vurduğunu ve teslim olmak istediğini söyledi.Mustafa U. olay yerine yaklaşık 50 metre yakında bulunan bir dükkanda  polis ekiplerine teslim oldu.


 
AYNI YERDEN VURDU

Vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralanan Ali  İnan, kanlar içinde yere yığıldı. Bacakları ve karnından yaralanan İnan'a ilk müdahaleyi vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri olay yerinde yaptı. Yaralı olan Ali İnan, ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan Mustafa U. da polis tarafından, suç aleti tabancayla birlikte olay yerinde gözaltına alındı. Ardından aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa U., gazetecilerin 'Niçin silahla saldırdığınız' sorusuna Bana küfür etti vurdum. Daha önce beni vurmuştu. Ceza almadı'' dedi.

Karaman karaman silahlı yaralama kendini ihbar etti