Psikolog Faruk Cesur ile hafifleyin

TAKİP ET

Şanlıurfa psikolog hizmeti veren ve alanında son derece profesyonel eğitimleri tamamlayarak lider konumda yer alan Faruk Cesur bireylerin psikolojik sıkıntılarına çözüm üretmektedir.

Şanlıurfa psikolog hizmeti veren ve alanında son derece profesyonel eğitimleri tamamlayarak lider konumda yer alan Faruk Cesur bireylerin psikolojik sıkıntılarına çözüm üretmektedir. Lisans öğrenimini İstanbul Bilim Üniversitesi'nde bitirdikten sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlayan Faruk Cesur pedagojik formasyon eğitimi de almıştır. Birçok okulda ve kuruluşta gönüllü olarak çalışan Faruk Cesur gördüğü vaka sayısı ile psikolojik sorunlara çözüm üretmekte profesyoneldir. Urfa psikolog denince ilk akla gelen isimlerden olan Faruk Cesur depresyon, panik atak obsesif kompulsif bozukluk, major depresif bozukluk, agorafobi, travma sonrası stres bozukluğu başta olmak üzere birçok psikolojik sorunun tedavisinde etkin rol oynamaktadır. Ayrıca çocuk ve ergen psikolojisi ile ilgili olarak da faaliyet yürüten Faruk Cesur bilişsel davranışçı terapi etkinliklerine katılmıştır.

Psikolog Faruk Cesur sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olur

Psikolog Faruk Cesur yaptığı başarılı çalışmalar ile bireylerin travma sonrası stres bozukluğu, alkol ve madde bağımlılığı, ölüm ve yas üzerine sıkıntı yaşayan bireylerin problemlerini açmasına yardımcı olmuştur. Psikolog Şanlıurfa ilinde de ihtiyaç duyulan bir meslek dalıdır. Bu anlamda yukarıda ifade edilen hastalıkların yanı sıra yine birçok psikolojik bozukluk içinde Faruk Cesur etkin çözümler sunmaktadır. Cesur yaptığı gönüllü çalışmalar ve okullarda seminerler düzenleyerek toplumsal anlamda da psikolojik konularda bilgili ve faydalı katkılar sunmayı hedeflemektedir.