Pubg ile Kaliteli Oyun Zevki

TAKİP ET

En çok tercih edilen ve yüksek kalitede piyasaya sürülen oyunlar arasında her zaman pubg gelir.

En çok tercih edilen ve yüksek kalitede piyasaya sürülen oyunlar arasında her zaman pubg gelir. Bir sürü kişi tarafından tercih edilme sebebi de kalitesi yanında online olarak bir sürü kişiyle oynama şansı tanımasıdır. 2017 yılında piyasaya sürülen en iyi savaş oyunu olan pubg şekilli nick belirleme konusu da oyun severler için önemlidir.
Kolay bir şekilde oyunda bulunan emoji veya birçok şekil seçimi ile nick kısmına yapıştırılarak istenilen değişim gerçekleştirilir. Böylelikle oyuncular nicklerini her zaman değiştirme imkanları bulabilir. İsimlerin dışında şekil ve emojiler de oldukça fazla kullanılan seçenekler arasında gelir. Tekno Bilgi sitesinden bu oyun ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Birçok Kişi İçin Kolaylık Sağlayan İzmir'im Kart

Bir sürü kişi için oldukça kullanışlı olan kent kart, yeni adıyla İzmirim kart bakiye sorgulama ile her zaman tercih edilir. Kullanım kolaylığı olan kartın bakiyesi, şehir içi otobüslerde kart okuyucular tarafından ve kart matik yardımı ile belirlenir. İsteyenler de her zaman uygulamayı cep telefonlarına indirerek gerçekleştirir. 
Eshot bakiye sorgulama ise cep telefonlarından oldukça kullanışlı bir uygulama olmaktadır.  Bir sürü vatandaş için önemli olan kolay dolum sağlaması da oldukça kolaylık sağlayan bir sistemdir. Bu sebeple kullanım alanı genişliği ile her İzmir'im her alanında ulaşım için kolaylık sağlamaya devam eder. Merak edilen her konuda Tekno Bilgi sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.