Rafting Heyecanını Bodo ile Yaşamanın Tam Zamanı!

TAKİP ET

Rafting, adrenalin tutkunu sporcuların yakından ilgilendiği, oldukça özel bir ekstrem deneyimdir.

 


Rafting, adrenalin tutkunu sporcuların yakından ilgilendiği, oldukça özel bir ekstrem deneyimdir. Büyük bir hızla akan suyun üzerinde, çarpma ihtimaliniz olan kayalıklar ya da engelleri de düşünürsek alçak bir raft üzerinde kürek çekmek, göründüğünden daha da zor olsa gerek! Ancak verdiğiniz büyük mücadele sonunda, bitişe ulaşmanın verdiği haz, tüm çabalarınıza değer nitelikte olacaktır. Ülkemizde ve dünyada, doğanın fırsat verdiği kadarıyla bu heyecanı yaşamak için akarsulara koşan binlerce adrenalin tutkunu görebilirsiniz. Üstelik baraj kapaklarının açıldığı zamanlarda oluşan yüksek debiyi değerlendiren pek çok kişi var! Hayatına heyecan katmak, bu mücadele ve sonunda başarı hissini tatmak isteyen herkes, bodo.com’a! Burada ki sürprizler, alıştığınız çok ötesinde deneyimler yaşatıyor! Hergün yanından geçtiğiniz, minik tatlı hediye dükkanlarının aksine kocaman bir dünyayı içinde barındıran, deneyim hediyelerine sahip! ‘’Melen Çayı Rafting’’ de bunlardan yalnızca biri! Yılbaşı, doğum günü, yıldönümü, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü gibi özel zamanlarda, ekstrem heyecanlar yaşamayı seven tüm sevdiklerinize, bu benzersiz macerayı hediye edebilirsiniz https://bodo.com/tr/go/rafting/.
 

Melen Çayı Rafting

Bildiğiniz üzere, bodo.com’da çoğu deneyim, sunulan şehrin içerisinde yer alan deneyim noktalarında gerçekleşir. Ancak ‘’Melen Çayı Rafting’’ hariç! Karadeniz bölgesinin genç şehirlerinden Düzce’de bulunan bu rafting alanı, size eşsiz maceralar sunan noktalarımızdan, Dokuzdeğirmen köyünden başlamakta. Raftingin belirli bir süresi yok çünkü suyun debisi ve hava şartları süreyi değiştirebilir. Aktivite sigortası ve aktivite boyunca çekilen fotoğraflar da hizmete dahil olarak sunulmakta. Oldukça enerji harcayacağınız bu sürecin sonunda yemek ve içecek ikramı da kurum tarafından sağlanacaktır. Güzelce kafa dağıtıp stres atacağınız, yeni yerler keşfetme fırsatıyla birlikte heyecan dolu anlara sahne olacağınız bu deneyimi hemen bodo.com adresinden sipariş edebilirsiniz. Hafta sonunuzu, hafta içinizi, özel gününüzü sıra dışı şekilde geçirmek istiyorsanız kesinlikle düşünmelisiniz. Melen’i ziyarete gelip raftinge katılmak için 16 yaşından büyük olmanız yeterli. Elbette çoğu ekstrem sporda olduğu gibi hamile kadınların katılması önerilmemekte.
 

Melen Çayı Rafting Nasıl Geçer?

Melen’e gelirken ekipman alışverişi yapmanıza gerek yok. Neopren giysi, neopren patik, koruyucu kask, kürek ve raft hijyen kurallarına uygun halde sizler için ekip tarafından sağlanacaktır. Ancak neopren içine giymek için mayo ya da şort gibi giysiler yanınızda olmalı. Hediyenizi kullanma vakti geldiğinde 1 günlük rafting deneyimi için tesise gelirsiniz. Tüm giysi ve ekipmanlarınızla hazır olduğunuzda, uzman ekip sizlere güvenlik durumları gibi konularda bilgilendirme yapar ardından nefes kesen rafting macerası başlar. Dönüşte duş almak isterseniz yanınızda terlik, havlu ve duş malzemesi getirmeniz gerekiyor. Ardından da keyifli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Benzersiz maceralar için bodo’ya!