Recep Şeker Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı İkna etti

TAKİP ET

Karaman Milletvekili Recep Şeker'in Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a ilettiği "Karaman Türk Dil Bayramı kutlamaları Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde yapılsın" talebi Erdoğan tarafından olumlu karşılandı.


AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen istişare toplantısında Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatı yakalayan Şeker Türk Dil Bayramının Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılması konusunda Erdoğan'ı ikna etmeyi başardı.

Şeker açıklamasında: "Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ülke geneli ve Karaman ile ilgili sahada karşılaştığımız problemleri ilettik, hepsiyle yakından ilgilendi. Sayın Cumhurbaşkanımız, Karaman Türk Dil Bayramı kutlamalarının Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde yapılması isteğimi de kabul etti. İlim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

HER İLMEKTE İHLAS SURESİ OKUNAN SECCADE HEDİYE EDİLDİ

Karaman Milletvekili Recep Şeker ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a Karamanlı bir hanımın dokuduğu seccadeyi hediye etti. Şeker; "Ümmügülsüm Teyzemiz kendi elleriyle, her ilmeğinde İhlas-ı Şerif okuyarak ördüğü seccadeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye gönderdi, emaneti ilettik, Sayın Cumhurbaşkanımızın da kendilerine selamını ilettik."dedi.