RECEP SERTÇELİK BELEDİYEYİ MHP'DEN DEVRALACAĞIZ

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, gazetecilerle arabaşı ikramında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, düzenlenen arabaşı gecesinde gazetecilerle bir araya geldi. 

 

Yaklaşan 31 mart yerel seçimlerinde aday gösterilen Sertçelik, gazetecilere yaptığı açıklamasında şehrin sorunlarını dile getirerek, belediyeyi MHP'den geri alacaklarını ifade etti. Ayrıca kazandıkları takdirde 25 yıl sonra yeniden sosyal belediyeciliği Karaman'a kazandıracaklarını söyledi. 

 

“BELEDİYEYİ MHP’DEN GERİ ALACAĞIZ”

 

Recep Sertçelik açıklamasının devamında ise;

"Partimin ve büyüklerimin belediye başkan adaylığı gibi bu onurlu görevi bana vermesinden dolayı talibim ve bu konuda iddialı olduğumuzu söylüyoruz. Biz kazanacağız. Karaman’da sosyal belediyecilik yapacağız. İnsanları ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan, katılımcı, işin ehlini işin başında bırakarak kimseyi ayırımcılık yapmadan insanlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız.

Belediyeyi MHP’den devralacağız. 25 yıl sonra Karaman’da sosyal belediyeciliği tekrar inşa edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda ihaleler, meclis toplantıları her şey şeffaf olacak. Bütün basındaki arkadaşlarımız canlı yayın yaparak toplantıları izleyebilecek.

Şehrimizin en büyük sorunları ulaşım ve otoparktır. Bu sorunları ortadan kaldırarak sorunu olmayan bir Karaman inşaa edeceğiz. Ben Karaman’ın işimden dolayı imar planını biliyorum, yanlışlarını da biliyorum. Karaman’da şuan yapılması gereken veya yapılabilir olduğu halde yapılmayan otopark yerleri var." 

Karaman