Rektör Ak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

TAKİP ET

Şubat ayında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Rektör Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
 

Şırnak Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz'dan eski çalışma arkadaşı Ak hocaya ziyaret. 


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Şırnak Üniversitesinden eski çalışma arkadaşı Şırnak Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ve Dr. Öğretim Üyesi Sami Kalaycı’yı makamında ağırladı.

Şırnak Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz ve Dr. Öğretim Üyesi Sami Kalaycı, Şırnak Üniversitesinde birlikte görev aldıkları Rektör Namık Ak’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek kendisine vazifesinde başarılar dilediler.

Nezaket ziyaretinde Prof. Dr. Ali Akmaz ve Dr. Öğretim Üyesi Kalaycı, Rektör Namık Ak ile üniversitelerin mevcut durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine bir süre sohbet ederken Şırnak Üniversitesinde görev aldıkları süre boyunca unutamadıkları anılardan da bahsettiler.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Turan Şener ve Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Necati Batur'dan Rektör Ak'a ziyaret.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Turan Şener ve Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Necati Batur'u makamında kabul etti.
Ziyarette Dr. Şener ve Batur, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken eğitim-öğretim, üniversitelerin diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği, salgın koşulları gibi konularda da bir süre sohbet ettiler.
Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

 


namık ak ali akmaz turan şener