Rektör Ak Hoca'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak ile beraberindeki heyet, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu ve basın mensuplarıyla bir araya geldiler.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ın Karaman Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Rektör Yardımcısı Hüseyin Muşmal, Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı M. Ali Orak, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Veysel Göktekin, KMÜ İletişim Koordinatör Yardımcısı Selçuk Ankaralı' daile birlikte katıldılar. 
Karaman Gazeteciler Cemiyetinin hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Demirkollu Rektör Ak  Hocaya Karaman Gazeteciler Cemiyetinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Rektör Ak, yerel basının ilimiz için önemini dile getirdi. Daha sonrasında gazetecilerin üniversite ile ilgili sorularını ve taleplerini dinleyen Ak, yapılan çalışmalarla ilgilide bilgiler verdi. 
Hoş sohbet eşliğinde geçen ziyaretin son kısmında ise Ak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından hazırlanan isme özel kalemleri basın mensuplarına takdim etti. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Demirkollu ve basın mensupları Rektör Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. 
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.









karaman hava durumu karaman haber karaman gündem Kmü Rektör Namık Ak