REKTÖR AK'TAN KADEM VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI ÖZBEY'E İADE-İ ZİYARET

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey'e iade-i ziyarette bulundu.
Ziyarette Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, Prof. Dr. Namık Ak’ın Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine rektör olarak atanması nedeniyle tebriklerini yinelerken Rektör Ak da kendisine nazik ziyareti ve tebrikleri için tekrar teşekkürlerini bildirdi.
Ziyaret, Rektör Namık Ak ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey'in  eğitim-öğretim, hukuk, adalet gibi konular üzerine bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.

REKTÖR NAMIK AK’TAN KADEM’E ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Karaman İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Namık Ak, Eşi Mürşide Ak’ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette KADEM Karaman İl Başkanı Hasibe Ceyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek KADEM’in Karaman’daki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

KADEM İl Başkanı Ceyhan ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette Rektör Namık Ak’a başarı dileklerini yinelerken Rektör Namık Ak da KADEM'in faaliyetlerinin oldukça önemli olduğunu belirterek KADEM İl Başkanı ve üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.