Saç Ekiminde Lazerle Saç Çizgisi Belirleme Neden Önemlidir?

TAKİP ET

Saç Ekiminde Lazerle Saç Çizgisi Belirleme Neden Önemlidir? Saç ekimi işleminde hiçbir şey rastgele yapılmaz. Her adım belirli hesaplamalar sonucunda, belirli yöntemler ile uygulanır.

 

Saç Ekiminde Lazerle Saç Çizgisi Belirleme Neden Önemlidir?

Saç ekimi işleminde hiçbir şey rastgele yapılmaz. Her adım belirli hesaplamalar sonucunda, belirli yöntemler ile uygulanır. Saç ekimi işleminin başarılı kabul edilmesi için ekilen saçlar ile mevcut saçların doğal bütünlük yaratması önemlidir. Bir saç ekimi işleminde, ön saç çizgisi tasarımı, saç ekimi işleminin kalitesini belirler. 

 

Emphair saç ekimi merkezlerinde uygulanan lazerle saç çizgisi belirleme işlemi doğal bütünlük kazandıracak şekilde uygulanır. Ekim işleminden önce yapılan analiz sayesinde, hastanın yüzü ile saç yapısının belirli bir orantıyı yakalaması sağlanır. Saç tellerinin doğru şekilde yoğunlaşması için yapılan çalışmalar sonucunda ortaya mükemmel bir tasarım çıkar. 

 

Lazerle Saç Çizgisi Belirleme İşlemi doğru Şekilde Yapılmaz İse Ne Olur?

Saç ekimi işlemi sonrasında doğal görünümü yakalamak için uygulanan bu yöntem uygulanmadığı takdirde; saçların yüz üzerinde oluşturduğu çerçeve doğal görünmez ve saç yoğunluğu ayarlanmadığı için operasyon yaptıran kişinin kafası çim adam görünümünde olabilir. 

 

Emphair merkezlerinde uygulanan bu teknik uzman doktorlar tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilir. Ön saç ve yan saç çizgisi ile saç yoğunluğu ölçümü 3D ortamda hazırlandıktan ve hastadan onay aldıktan sonra uygulanır. Kişilere özel olarak uygulanan bu işlem sayesinde Emphair hastaları doğal görünüme kavuşur. Bu işlem hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen işlemlerden biridir. Saç ekimi yaptıran kişinin ekilen saçları tamamen çıkıp uzadığında, saç ekimi yaptırdığını bilinmeyen kişilerin saç ektirdiğini anlaması bu yöntem sayesinde zordur. 

 

Lazerle Saç Çizgisi Belirleme İşlemi Yaptırmadan Önce Hastaya Düşen Görevler

Saç tedavileri ile ilgili her işlem bir hazırlık gerektirir. Hazırlık işlemleri her zaman bir şeyler yapmayı içermez. Bazen bir şeyler yapmamak da hazırlıktır. Saç ekiminin başarısını belirleyen saç çizgisi belirleme işleminin başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için uygulama yapılmadan 6 ile 8 hafta önce şunlara dikkat etmek gerekir:

 

Saçlar tıraş makinesi kullanılarak tıraş edilmemelidir.

Saçlarda boya olmamalıdır.

Bronzlaşarak ten rengi değiştirilmemelidir.

Kimyasal içerikler barındıran kozmetik ürünleri saça uygulanmamalıdır. 

Emphair uzman kadrosu bu önemli işlem öncesinde hastalarını büyük titizlikle yönlendirerek sürecin tehlikeye düşmemesini sağlarlar. Bu sayede hastalar doğal görünümlü saçlara kavuşur. Siz de bu yöntemle nasıl doğal bir saç çizgisi belirlendiği konusunu merak ediyorsanız firmanın https://www.emphair.com/tr/lazerle-sac-cizgisi-belirleme/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.