Saniye Öz: Türk gençleri ve kadınlarının gerçek temsilcisi Ata İttifakı ve Zafer Partisidir

TAKİP ET

Zafer Partisi  Karaman milletvekili adayları seçim propaganda çalışmalarına hızlı başladı.  Çalışamalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleri devam eden adaylar seçmenle yakın temasta bulunuyorlar. Zafer Partisi 3. sıra milletvekili adayı Saniye Öz, Zafer Partisi 1. Sıra adayı Süleyman Civcik ve parti teşkilatı üyeleri ile birlikte yaptıkları ziyaretler sırasında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarında'' Zafer Partisi öncülüğünde kurulan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’dır. 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan’a ve Milletvekiliği seçimlerinde Zafer Partisine oylarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Türkiye'de yaklaşık 13 milyon sığınmacı ve kaçak var.  Bu kaçak ve sığınmacıları bu topraklardan ait oldukları vatanlarına yollayacak tek ve yegane güç, Ata İttifakı ve Zafer Partisidir.
Türk gençleri ve kadınlarının gerçek temsilcisi Ata İttifakı ve Zafer Partisidir.  
Recep Tayip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını, AK Parti iktidarını sona erdirecek tek ittifak ve tek parti Ata İttifakı ve Zafer Partisidir.  ZAFER İnananlarındır.'' ifadelerini kullandı. 

Süleyman Civcik Saniye Öz Zafer Partisi