Sarıveliler Karacaoğlan Kiraz, Bal ve Sıla Şenliği yapıldı

TAKİP ET

Sarıveliler ilçesinde 11

Sarıveliler ilçesinde 11. Geleneksel Sarıveliler Karacaoğlan Kiraz, Bal ve Sıla Şenliği yapıldı. Sıla şenliğine CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve  eski Başbakan  Prof Dr. Ahmet Davutoğlu da katıldı. Sarıveliler ilçesinde 11'ncisi gerçekleşen şenlikte mehteran konseri ve halk oyunları gösterisi sergilendi. Programda konuşan Sarıveliler Belediye Başkanı Halil Kulak, Festivallerde gaye dostların buluşması, yörenin tanıtımı, bölge çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünlerin tanıtımı ve sosyal kaynaşmadır. Bu buluşmada bizlere maddi ve manevi destek veren sponsorlarımıza, Kültür Bakanlığımıza, iş adamlarımıza, sanatçılarımıza, çalışanlarımıza ve değerli katılımcılarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Sarıveliler Karacaoğlan Kiraz, Bal ve Sıla Şenliğine Belediye Başkanı Halil Kulak'ın davetlisi olarak katılan CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve  eski Başbakan  Prof Dr. Ahmet Davutoğlu da birer selamlama konuşması yaparak şenlikle ilgili duygularını dile getirerek belediye başkanı Halil Kulak ve Sarıveliler halkına teşekkür ettiler.



Konuşmaların ardından kiraz ve bal yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verilerek protokol üyelerine plaket takdim edildi. Daha sonra şenlik çeşitli şiir ve animasyon gösterileriyle devam etti.



Şenlik kapsamında sanatçı Ahmet Şafak da konser verdi. Belediye Başkanı Kulak tarafından sanatçı Ahmet Şafak'a da çeşitli hediyeler takdim etti.