ŞEHİDİMİZİN NAAŞI PAZARTESİ GÜNÜ KALDIRILACAK

TAKİP ET

Kastamonu'da, meydana gelen kazada yaşamını yitiren Uzman Onbaşı Emre Tarlacı İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenin törenin ardından memleketlerine uğurlandı

Kastamonu'da, meydana gelen kazada yaşamını yitiren Uzman Onbaşı Emre Tarlacı İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenin törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde içerisinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Komando Bölüğü askerlerinin bulunduğu otomobil ile kamyon çarpışmış, kazada, İsmail Doğan, Enes Sertkaya ve Hemşehrimiz   Emre Tarlacı hayatlarını kaybetmişti.

Kazada hayatlarını kaybeden askerler için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi.

Törene, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Özbek ,Askeri Erkan ve hayatını kaybeden askerlerin aileleri de katıldı.

Kazada hayatını kaybeden askerler Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Milletvekili Metin Çelik ile askeri erkan ve kazada hayatını kaybeden askerlerin aileleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ardından yaşamını yitiren askerlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu, özgeçmişleri okundu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından hayatlarını kaybeden askerler için Nasrullah Camisi Baş İmam Hatibi Kahraman Şekercioğlu tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından askerlerin Türk bayrağına sarılı tabutları cenaze nakil araçlarına konuldu. Emre Tarlacı'nın cenazesi Karaman, İsmail Doğan'ın cenazesi Afyonkarahisar, Enes Sertkaya'nın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Elazığ'a gönderildi.

Cenaza töreni pazartesi günü

Emre Tarlacının cenazesi 25 Mart pazartesi günü Karamanda Öğle namazına mutakip musalladan kaldıracaktır.

www.karamansondakka.com ailesi olarak Şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm Türkiye'ye ve ailesine başsağlığı, sabırlar dileriz.

Karaman karaman haber KARAMAN ŞEHİT