SELMAN OĞUZHAN ESER ''BİR MİLLETİN YEDİ DÜVELE KARŞI ONURLU DİRENİŞİDİR ÇANAKKALE''

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

105 yıl önce kahraman Mehmetçiğimiz 'Çanakkale Geçilmez' diyerek, düşmana göğsünü siper edip, şanlı bir destan yazmıştır. Çanakkale Zaferi, vatan, din ve hürriyet için canını feda eden yüreği istiklalimiz ve istikbalimiz için çarpan Vatan evlatlarımızın, bugün hâlâ Türk milletine ilham olan, bir milletin yedi düvele karşı onurlu direnişinin adıdır. Aynı ruh bugün bekâ mücadelesi için kahramanca çarpışan şanlı ordumuzda ve 15 temmuz hain darbe girişimine kahramanca karşı koyan Yüce Milletimizde hayat bulmaktadır. Aziz milletimizin kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla verdiği bu mücadeleler göstermektedir ki, istiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un;
 "Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz.
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz"
diyerek işaret ettiği milletimiz, bu şiarla her çağda ve her koşulda vatanın birliğini canı pahasına savunmaya devam edecektir.
Bu duygularla 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümünü kutluyor, İstiklal mücadelemizde bu topraklar uğruna canını siper eden Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.
 

selman oğuzhan eser selman oğuzhan eser tbmm selman oğuzhan eser kimdir selman oğuzhan eser iletişim selman oğuzhan eser twitter