Sentetik Rattan Bahçe Mobilyası

TAKİP ET

Genellikle sentetik rattan mobilyalarının iç kısmı metal iskelet olurken dış kısmı ise plastik malzemeden imal edilir.

Genellikle sentetik rattan mobilyalarının iç kısmı metal iskelet olurken dış kısmı ise plastik malzemeden imal edilir. Bazı ürünlerin ise metal iskelet yeri daha ekonomik ve ucuz olsun diye demirden de imal edilir. Demir iskelet zaman içerisinde paslanır ve kullanılamaz bir hale gelir. Bu sebepler göz önüne alınarak Bursa bahçe mobilyası için alüminyum iskelet tercih edilir.
Bahçe mobilyasının dış yüzeyini oluşturan sentetik rattan malzeme eğer birinci sınıf malzemeden üretilmiş ise asla yağmur ve güneş ışınlarından etkilenmez. Bu nedenle dış mekân yerlerinde rahat bir şekilde bahçe mobilyasını kullanabilirsiniz. Bu yüzden Rain Garden sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Alüminyum Bahçe Mobilyası

Alüminyum Bursa bahçe mobilyaları genellikle dış mekân yerleri kullanımına uygun bir şekilde üretilir. Alüminyum iskeletli sentetik rattan bahçe mobilyası ile aynı özelliği taşır. Sadece tek farkı yüzey kısmının sentetik rattan ile örülü olmamasından kaynaklıdır.

Paslanmaz Çelik Bahçe Mobilyası

Paslanmaz çelik bahçe mobilyaları dış mekân yerleri açısından oldukça kullanışlı olan ürünlerdir. Alüminyum iskeletli sentetik rattan bahçe mobilyası Bursa ile karşılaştırılınca bu ürünler genellikle malzeme yapısından dolayı daha ağır olur. Bu tip bahçe mobilyalarının bakıma ihtiyacı olmaz.
Paslanmazlık özelliği kalitesi ile doğru orantı içerisindedir. Her mobilyanın kendine göre has bir özelliği bulunur. Nerede ve ne şartlarda kullanılacak olmasına göre bir ürün seçimi yapılabilir. Böyle bir ürün için Rain Garden sitesinden hizmet alabilirsiniz.