Sevgiliniz İçin En Tarz Kolye ve Küpe Modelleri

TAKİP ET

14 Şubat'ta sevgilinize alabileceğiniz en özel hediyeler arasında tabi ki pırlanta hediyeler yer alıyor. Bu hediyelerin başında pırlanta yüzükler, pırlanta kolye ve pırlanta küpeler yer alıyor.

14 Şubat'ta sevgilinize alabileceğiniz en özel hediyeler arasında tabi ki pırlanta hediyeler yer alıyor. Bu hediyelerin başında pırlanta yüzükler, rlanta kolye ve pırlanta küpeler yer alıyor.14 Şubat'ta bu özel günde sevgilinize evlilik teklifi etmenin en güzel fırsatı olabilir sizin için ona güzel bir pırlanta yüzükle evlilik teklifi edebilir ve bugünü romantik özel bir güne çevirebilir siniz.
Onu özel hissettirecek ve mutlu etmek istiyorsanız büyük zen pırlanta indirimini kaçırmayın. Sevgililer gününe özel 2-22 Ocak arasında %40+ %50 indirim yapılıyor aynı zamanda seçili bazı mücevherlerde + %10 yapılıyor. Bu özel indirimleri Özel 14 Şubat sevgililer günü için yapılan fırsatları kaçırmayın. Hem fırsatlardan yararlanmak hem de eşinizi sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. 

Peki, Kadınlar En Çok Hangi Tarz Yüzüklerden Hoşlanır? 


Parmakları hoş ve zarif gösteren pırlanta yüzükler kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Pırlanta yüzük modelleri arasında geçmişten günümüze kadar gelen geleneksel yüzük modeli tektaş pırlanta yüzük modelidir. Genellikle evlilik tekliflerinde en çok tercih edilen model arasında yer alıyor. Alyans ile birlikte takıldığında çok hoş bir görünüme sahip oluyor. Fakat yine günümüzde en çok tercih edilen pırlanta yüzükler arasında baget kesim yüzükler de yer alır.
Taşı daha büyük ve gösterişli bir görünüme sahip olduğu için çok tercih edilen bir modeldir. Yine eşinizi ve ya sevgilinizi şımartacak pırlanta yüzük  modelleri arasında tam tur pırlanta yüzükler vardır. Beştaş pırlanta yüzükler de alyans ile beraber takılan çok hoş bir görünüme sahiptir. Eğer eşinizin veya sevgilinizin tek taş pırlanta yüzüğü varsa ona tam tur pırlanta yüzük ya da baget kesim yüzükler alabilirsiniz.

14 Şubat'ta En Çok Alınan Pırlanta Modelleri Hangileri? 


Sevgililer gününde sevgiliyi mutlu etmenin en iyi yolu pırlanta hediyeler almak olacaktır. Genellikle pırlanta yüzükler tercih edilse de pırlanta set modelleri kolye,rlanta küpe ve bileklikten oluşan setlerde  daha kadınların büyük beğenisini toplamaktadır.
Pırlanta hediyeler arasında yine en çok bilekliklerde tercih ediliyor. Zarif şık ve sade bir hediye almak isteyenler pırlanta modelleri arasında çok çeşitleri olan kolyeler de https://www.zenpirlanta.com/ siteden tercih ediliyor