Sinan Oğan kimi destekleyeceğini bugün açıklıyor. Ümit Özdağ ise yarın

TAKİP ET

Sinan Oğan bugün saat 17.00'de düzenleyeceği basın toplantısında hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini duyuracak. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise "Sinan Bey bugün açıklama yapacak. Biz ise açıklamamızı yarın sabah 11.00 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi'nde yapacağız. Açıklamamızda hangi adayı desteklediğimizi kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Vecdet Öz katıldığı bir tv programında "İttifak biliyorsunuz; seçimle birlikte başlar, seçim bittiğinde nihayetlenir. İkinci tura kalmışsanız devam eder. ATA İttifakı resmen sona ermiştir" ifadeleri ile yaptığı açıklamayla ATA İttifakı resmen dağılmıştı.

Gözler Sinan Oğan'ın bugün kimi destekleyeceğini açıklayacağı basın toplantısına çevrilirken, ittifakın dağıldığını aktaran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "Sinan Bey bugün açıklama yapacak. Biz ise açıklamamızı yarın sabah 11.00 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi'nde yapacağız. Açıklamamızda hangi adayı desteklediğimizi kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sinan Oğan, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00'da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz.

 

ATA İttifakı Sinan Oğan sinan oğan kimi desteleyecek? Ümit Özdağ karaman