Steam Cüzdan İle İlgili İşlemler

TAKİP ET

İçerisinde istediğiniz çoğu işlemi yapabileceğiniz, oyun hesaplarını satın alıp ya da satabileceğiniz, oyun içerikleri için oyunlara uygun para birimlerinde para satın alabileceğiniz, oyunlar hususunda bir dijital Pazar kıvamında olan itemsatis.com sitesidir. Bizlere her birimizin bildiği, bünyesinde oldukça fazla bir oyun çeşitliliği bulunduran, bir oyun gezegeni diye tanımlayabileceğimiz Steam ile ilgili içeriklerde de satışlar yapmaktadır.
Örnek olarak steam cüzdan kodu alımı sırasında bizlere belirli bir listeye göre satış yapmakta ve diğer sitelere göre de daha uygun fiyatlarda içerikler bulundurmaktadır. Ne kadar para ile ne kadar kod alabileceğinizin listesini de sizlere göstermektedir. Böylece çok daha rahat şekilde işlemlerini yapabilirsiniz.

Steam Kodu Satın Almak Hakkında

Kod alma işlemlerini tamamlarken birçoğumuzun ister istemez endişe duyduğu bir diğer konu da kart bilgilerimizin güvende olup olmadığı ile ilişkilidir. Ancak bu konuda endişe yapmamıza gerek yoktur çünkü site giriş bilgilerimizi koruduğu gibi kat bilgilerimizi de birkaç farklı yöntemle koruma altında tutmaktadır.
Satın aldığınız kodu steam içerisindeki hesabınızda gerekli yere yapıştırarak kodunuzu aktifleştirebilir, paranızın dönüşümünü de sağlayabilirsiniz. Ancak bu konuda herhangi bir bilgi sahibi değilseniz, bu sıralamanın nasıl ve nereden yapılacağını bilmiyorsanız yapmanız gerekenleri de site yine size en kolay şekilde yardımcı olarak detaylıca anlatmıştır. Böylece rahatça aldığınız kodu aktif hale getirmeniz de mümkündür. 
  Kaynak: https://www.itemsatis.com/urunler/steam-cuzdan-kodu.html