Susturucu Özellikli ve Karma Akışlı Kanal Tipi Fan

TAKİP ET

Havalandırma Grup 2021 senesine kadar başarılı bir şekilde gelmeyi başarmış olan bir şirkettir.

Havalandırma Grup 2021 senesine kadar başarılı bir şekilde gelmeyi başarmış olan bir şirkettir. Yaklaşık 10 yıllık bir tecrübe ile bu işe gönül vermiş ve Ankara üzerinde satış rekorları kırmaya da devam etmektedir. Ayrıca Ankara da en büyük havalandırma firmalarından biri olarak da karşınıza çıkması muhtemeldir. Sizlere ürünlere daha kolay ulaşmanız için Poinmarkt.com internet adresi üzerinden satış yaparak hizmet akışı sağlar. Bu sayede bütün ürünleri istediğiniz gibi kolayca ulaşım sağlarsınız. Türkiye’nin her yerine kargosu olan firma kısa sürede adresinize gönderim sağlar.
Birçok firma ile de ortaklık sağlayan Havalandırma Grup Almanya’nın devlerinden olan Blauberg markasının da ürünleri satmaktadır. Özellikle de sustutuculu, karma akışlı, yüksek basınçlı ve düşük gürültü seviyesine sahip olan ISO-MIX ile satışları yüksektir. Iso mix olarak adlandırılan bu makine susuturucu yapısı 50 mm mineral yünlü ısı ve ses yalıtım katmanına sahiptir. Aynı zamanda doldurulmuş polimer kaplı çelikten üretimi gerçekleşmiştir. Kasanın ve ses yalıtkan malzemenin özel iç yapısı, geniş frekanslı bir şekilde ses emilmesini sağlar. 30 bin saat ömürlü olan bu ürünün 3 yıla kadar da garantisi vardır.

Blauberg Turbo 125 Karma Akışlı Yuvarlak Kanal Tipi Fan

Fan motorları minimum 30 bin saate kadar çalışacak kapasitesi vardır. Ayrıca bu markanın ürünü aşırı ısınmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Opsiyonel zaman ayarlayıcısı ile kullanıma uygun bir şekilde satışı gerçekleştirilir.
Kaynak: https://www.pointmarkt.com/blauberg-turbo-100-karma-akisli-sessiz-kanal-tipi-fan-html