Teknobiyom ile Assassin's Creed Valhalla

TAKİP ET

Assassin's Creed Valhalla birkaç hafta önce çıkan oyunculardan yayıncılara kadar birçok kişinin merakla beklediği bir oyun.

Assassin’s Creed Valhalla birkaç hafta önce çıkan oyunculardan yayıncılara kadar birçok kişinin merakla beklediği bir oyun. Oyun çıktığı günden bu yana herkes tarafından büyük beğeniler toplamıştır. Assassin’s Creed Valhalla detaylarıyla grafikleriyle harika düşünülmüş olsa da Türkçe dil desteğinin bulunmamasından dolayı oyuncuları Türkçe yama arayışına sürükledi. Tam bu noktada Teknobiyom devreye girdi ve yıllardır bu işi en iyi şekilde birinci sınıf kalitede yapan site Assassin’s Creed Valhalla Türkçe yamasını oyun severlerle buluşturdu.
Assassin’s Creed Valhalla sizlerin bir viking olarak savaştığınız suikastler düzenlediğiniz ve bu görevleri yaparken Kuzey’in doğasına hayran kalacağınız bir oyun. Muhteşem grafikleri sayesinde sizi içine çeken bir oyun bu yönleriyle çok güzel görünen herkesin bir an önce oynamak istediği oyun hikayelerden oluşmasından dolayı ve bu hikayelerde Türkçe yama bulunmadığından anlaşılması zor bir hale geliyor. Teknobiyom bu konuya el atarak Assasins Creed Valhalla türkçe yama ile sizleri buluşturuyor. Teknobiyom web sitesi sayfalarında net bir anlatım ile kolay kurulum sağlıyor.
Teknobiyom mobilden, oyuna, bilimden, donanıma kadar birçok kategoride işinizi kolaylaştıracak seçenekler sunarken bunun yanında sosyal medya platformlarında meydana gelen olayların aktarımını da yapmaktadır.
Teknobiyom birçok oyunun Türkçe yamalarını, kolay kurulumlarını, anlatımını ve oyunlar hakkında birçok şeyi siz değerli oyun severlere sunmaktadır. Sizler de bu bilgilerden yararlanmak istiyorsanız Teknobiyom web adresini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: https://teknobiyom.com/assassins-creed-valhalla-100-turkce-yama-indir-assassins-creed-valhalla-turkce-yama-kurulum-guncel-2020/