Threads'in Popilerliği kısa mı sürdü? Mark Zuckerberg'ten açıklama geldi!

TAKİP ET

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Threads hakkında konuştu. Düşüşe geçti iddialarına açıklık getiren dünyanın en zengin adamlarından biri olan iş adamı, olumlu konuştu.

Meta şirketinin Twitter’a rakip olarak piyasaya sürdüğü Threads, sosyal medya dünyasında adeta bomba etkisi yaratmıştı. Öyle ki platform, 5 gün gibi kısa bir süre içinde 100 milyon kullanıcıya ulaşarak bu alanda bir ilki gerçekleştirdi. Şirketin CEO’su Mark Zuckerberg, Threads hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Mark Zuckerberg: “Threads platformuna her gün 10 milyonlarca kullanıcı geliyor”

Instagram, Facebook ve WhatsApp'ın ana şirketi Meta, Twitter'ın mücadele ettiği bir dönemde Twitter'a rakip olarak Threads platformunu piyasaya sürdü. Değişken Twitter sürecinden bıkan pek çok insan platforma akın etti. Platform, kullanıcı sayısında rekor kırdı.

Ancak bu hızlı büyüme de durdu. Yakın zamanda yayınlanan yeni veriler, Threads'in kullanıcı sayısında ve etkileşimde keskin bir düşüş gördüğünü gösterdi. Şirket, son birkaç gün içinde kullanıcı sayılarında %20'lik bir düşüş gördü. Ancak, şirketin olağanüstü CEO'su aynı fikirde değil. Mark Zuckerberg, Threads platformunun beklenenden çok daha iyi performans gösterdiğini söyledi ve şu açıklamaları yaptı: Artık her gün 10 milyonlarca kullanıcı geliyor. Bu, beklediğimizin çok ötesinde. Threads topluluğunun büyümesi konusunda çok iyimserim. Stabilize olmak zaman alacak, ancak bunu başardığımızda topluluğu büyütmeye odaklanacağız. Threads’in de iyi bir yolda olduğuna eminim. Bu dönemde Twitter’ın işleri kötü gitmeye başladı. Reklam gelirleri düşüşe geçti. Ancak şirketin CEO’su Linda Yaccarino aktif kullanım açısından son yılların en üst seviyelerine ulaştığını belirterek Twitter’ın yükselişe geçtiğini savunmuştu. Linda Yaccarino, geçtiğimiz günlerde son 5 aydaki en büyük kullanım gününü yaşadıklarını söyledi.

 

Threads Linda Yaccarino Facebook Mark Zuckerberg