TIR şoförü seyir halindeyken uyuya kaldı: Facia'adan dönüldü

TAKİP ET

Karaman'da, şoförünün direksiyon başında uyuduğu ileri sürülen kepek yüklü TIR, toptan Bayisine daldı. TIR şoförü kazayı yara almadan atlatırken toptan bayisnin 2 aracına zarar verdi.

Kaza Sabah 05:30 sıralarında Karaman- Konya Yolunda meydana geldi. Karaman polis noktasını geçtikten sonra Karaman yönüne gelen 42 KB 176 Plakalı Tır sürücüsü A. N. direksiyon başında uyukladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR sürücüsü yol kenarındaa bulunan atıl vaziyette olan ve Toptan Bayii olarak kullanılanan depo alanınna girerek ilk önce paletlere sonra iki araca çarptı. Hızını alamayan tır daha sonrasında ise 350 metre ileride bulunan boş tarlaya uçtu.Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı yara almadan atlatan,  Bayideki 1 adet kamyon, 1 adet  Ticari Araç,eski petrol dolum pompası ve paletler zarar görürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 TIR’ın arkasındaki tankın tamamen kepek dolu olması nedeniyle boşaltılması yerine dorse yerinden çıkarılarak başka bir TIR tarafından çekilerek taşınacak. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..











Kaza HABER Karaman Karaman haber karaman son dakika