Trendlog İçin Lojistik

TAKİP ET

Uzun senelerdir uluslararası lojistik alanında hizmet veren ve çalışmalarına devam eden Trendlog taşımacılık için lojistik sadece bir iş değildir.

Uzun senelerdir uluslararası lojistik alanında hizmet veren ve çalışmalarına devam eden Trendlog taşımacılık için lojistik sadece bir iş değildir. Firma İstanbul merkezli olarak kurulmuş ve üreticiliğin artması adına bir aracı olmak için günümüze kadar çalışmalarını genişletmiştir. Artık Moğolistan nakliye işlemlerinden, Çin ve Rusya’ya kadar uzanan araçları ile firma hedefinde büyük adımlarla ilerlemektedir.
Kısa sürede uzun vadeli memnuniyet sağlayan firma, müşterilerin yüklerini en kısa sürede ve güven içerisinde alıcılarına telsim etmektedir. Bu süreçte anlık olarak müşterilere yükleri hakkında konum ve detay bilgilendirmesi de yapılmaktadır. Üstelik yolculuk esnasında oluşabilecek bir aksaklık için de firma tarafından sigorta sağlanmaktadır. Böylece müşteriler Trendlog ile hiçbir şekilde mağduriyet yaşamamaktadır.

Trendlog Uluslararası Taşımacılık İşlemleri

Sertifikalı ve alanında uzman olan ekipler ile çalışmalarına devam eden Trendlog, Kazakistan nakliye gibi engebeli yolculuklarda dahi müşterilerini yarı yolda bırakmamaktadır. Bunun için yükler yola çıkmadan önce en konforlu ve güvenli şekilde araçlara koyulur. Daha sonrasında da araçların kontrolleri tam olarak sağlanır. Böylece yolculukta çıkabilecek tüm riskli durumlar en aza indirilmiş olur.
Tek bir nakliye yöntemini tercih etmeyen firma kendisini müşterileri için Kazakistan parsiyel lojistik işlemlerinde de bir hayli geliştirmiştir. Bu sayede parça ürünler için de uygun bir araç ayarlanmakta ve müşterilerin bütçelerine daha ekonomik bir sonuç sağlanmaktadır. Firma müşteri memnuniyeti adına olan çalışmalarını burada da göstermektedir.