Tüm Yurtta Okullar 1 hafta tatil

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Külliye'deki koronavirüs toplantısı sonrası açıklama yapıyor. -İlk, orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil ilan edilecek. Daha sonra 23 mart itibarıyla da uzaktan eğitimle öğrencilerimizin eğitimine devam etmeleri sağlanacak.

"İLK, ORTA VE LİSELER 16 MART'A KADAR TATİL 23 MART'TA EVDEN ÖĞRETİM YAPACAK"

Cumhurbaşkanlığı öncülüğünde bir dizi kararlar alındı. Öncelikle ilk orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren 1 hafta tatil edilecek. Dolayısıyla ara tatil önceye alınmış olacaktır. 23 Mart itibarıyla uzaktan eğitim yöntemiyle internet ve televizyon kanallarından öğrencilerimiz eğitim görecektir.Bunun nasıl olacağını Milli Eğitim Bakanlığımız ailelerle paylaşacak.

"ÜNİVERSİTELERİMİZ 16 MART'TAN İTİBAREN 3 HAFTA BOYUNCA TATİL EDİLDİ"

Üniversitelerimizle ilgili 16 Mart'tan itibaren 3 hafta boyunca tatil edilecektir. Bunun nasıl telafi edileceği konusunda YÖK'le koordineli bir şekilde tanzim edilecek. Üniversitelerde eğitim kaybı olmaması için gerekli tedbirler alınacak.

okullar tatilmi son dakika istanbul okullar tatilmi son dakika okullar tatil mi istanbul okullar tatilmi kocaeli karaman