Türkiye Cumhuriyeti Fransa'da Fişi çekilmek istenen Gurbetçiyi Türkiye'ye getiriyor

TAKİP ET

Fransa'da Kalp Krizi geçiren Karamanlı gurbetçi için Türkiye devreye girerek ambulans uçak gönderme kararı aldı. Müjdeyi Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker verdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ''Fransada Kalp krizi geçirip, yoğun bakımda bitkisel hayata girdi diye cihazın fişi çekilmek istenen hemşehrimiz

Fransa'da Türk ailenin feryadı: 3 çocuk babası Zekeriya Kılınç'ın fişi çekilmek isteniyor

,Fransadan alınarak, Italyadan da Başka bir Hasta vatandaşımız alınarak,Hava Ambulansımız ile hemşehrimiz Zekeriya Konya Numune hastanesine getirilecek.
Güçlü ,Dünyayı yöneten devletler diye gösterilen Avrupanın ne kadar güçsüz,aciz ve insanları tercih sırasına göre cihaza bağlayacak derecede vicdansız ve yetersiz olduğunu gördük.
Asıl güçlü devletinde Ülkemiz olduğunu, herbir vatandaşımızın değerli olduğunu, dunyada hangi devlette olursa olsun,ıhtiyaç hisseden her vatandaşımıza koştuğumuzu gördük. Sağlık sistemimizin,bina,cihaz,yetişmiş Sağlık ordusu olarak gücünü gördük. O kadar pahalı Sağlık giderini herkese ücretsiz veren tek Ülke olduğumuzu gördük.
Hemşehrimiz Zekeriya ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Tüm bu hizmetlerde Büyük Devlet olma yolunda liderliği ile Önderimiz olan Sayın Cumhurbaşkanımıza,Sağlık Bakanımıza,112 Genel Müdürümüz ve ekibine şükranlarımı sunarım. Allah Devletimize zeval vermesin.'' dedi

Ayrıca , bugün alınan bilgilere göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti Fransa'da yetkili kurumlar ile temasa geçti ve Türkiye'den bugün gönderilecek olan ambulas uçak ile  akşam 21.45 de Konya havaalanına iniş yapacağı öğrenildi.

türkiye türkiye koronavirüs haritası türkiye corona haber karaman