Urgan Mahallesine Kadın Eli Değecek

TAKİP ET

Urgan Mahallesi Muhtar adayı Fadim Büyükkaragöz, Dürüstlüğümü ve samimiyetimi vaat olarak ortaya koyuyorum. Azalarımla birlikte Urgan Mahallesini yaşanabilir bir mahalle yapmaya gayret edeceğim.

Karaman merkez Urgan Mahallesi Muhtar Adayı Fadim Büyükkaragöz, "Hayali söz vermiyorum. Hayat devam ettikçe yeni ihtiyaçlar ortaya çıkacaktır. Mahallemizi durağanlıktan kurtararak çevresi ile birlikte gelişmesi için mahalle sakinleri ile birlikte ilgili makamlara müracaatlarımızı yaparak eksiklikleri gidermeye çalışacağız. El ve gönül birliği ile Mahallemiz İçin Çalışacağım. Muhtarlık gönül işi, sabır işi. Bizde muhtarlık görevini sabırla ve gönüllülük esasına göre  yapacağız. Muhtarlıkta hedefimiz, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve mahallemize yapılması gerekenleri ekip çalışması ruhuyla gerçekleştirip mahallemizdeki muhtaç, yaşlı, kimsesiz ve engelli bireyleri birebir tespit ederek onların sorunlarını ilgili kurumlarla diyalog halinde çözeceğiz" dedi
Muhtarlığın gönül işi olduğunu ve gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet gerçekleştireceğini belirten Urgan Mahallesi Muhtar Adayı Fadim Büyükkaragöz, "Yaşlısıyla genciyle kadınıyla erkeğiyle bir bütün halinde mahalle halkımızın sesi soluğu olmaya azami gayreti göstereceğim. Şükürler olsun devletimiz güçlü bir devlettir. Devletimizin halkımıza sağladığı tüm imkanlardan mahalle sakinlerimizin de faydalanması için çalışaşacağım. Muhtarlık makamı direk hizmet makamı olmasa da hizmet veren kurumlar arasında bir köprüdür.'' Şeklinde konuştu.
Seçimlerin gelip geçici, önemli olanın ise idarecilerin görev süresince yaptıkları iş ve hizmetler olduğuna değinen Urgan Mahallesi Muhtar Adayı Büyükkaragöz, Urgan'da mahallesi sakinlerinin teveccühü ile Muhtar olarak seçilmesi durumunda, mesai gözetmeksizin çalışacağını her zaman hayırlı işler için çaba sarf edeceğini söyledi.
Dürüstlüğümü ve samimiyetimi vaat olarak ortaya koyuyorum
Urgan  Mahallesini temsil edebilecek donanıma sahip olduğunu belirten Büyükkaragöz,  Urgan Mahallesi'ne yapacağı çalışmaları ise şöyle dile getirdi: "Mahallemiz için web sitesi kuracağım. Mahallemizde Karaman Belediyesi ile iş birliği kurarak kadınlarımız için kurs ve sanat evinin kurulmasını sağlayacağım. Mahallemizde bulunan okul ve  ibadethanelerin dernek başkanlarıyla aylık istişareler yaparak okulumuzun ve ibadethanelerimizin eksiklerini ilgili mercilere tek elden iletip diyaloğa geçeceğim. Mahallemizde sosyal ve kültürel alanların gelişiminde her zaman öncülük edeceğim. Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri tek tek tespit edip ilgili yardım kuruluşlarına bildirilmesi ve devletin yardımlarından eşit ve adaletli bir şekilde faydalanmalarını sağlayacağım. Başta devletimizin ve diğer yerel idarelerimizin bütün kademeleriyle irtibatlı olup, her zaman sorunları iletip, çözüm arayışına birlikte gayret yürüteceğim.
Toplumun miras bırakacağı değerlerimizin, asıl sahipleri çocuklarımız için mahallemizde koşulların iyileştirilmesini sağlayıp, yüzlerindeki tebessüme mutlak vesile olacağım.
Gençlerimiz için iş ve yaşam standartlarının iyileşmesi için İŞKUR ve özel işletmelerin kapısını çalıp, verilen her sözün takipçisi olacağım.
Muhtarlığımızda yapılan tüm iş ve işlemler için hizmete kaliteyi sunup, ücret talep etmeyeceğim. Mahallemize artık bir kadın eli değmesini istiyorum. Seçilmem ya da seçilmemem çok önemli değil, amacım kadınların da toplumun her kademesinde var olduğunu ispatlamak. Muhtarlığı ek işim değil, tek işim olarak göreceğimden herkes emin olabilir. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Mahallemizin sakini değil, sahibi olacağız. Dürüstlüğümü ve samimiyetimi vaat olarak ortaya koyuyorum" diye konuştu.
Urgan Mahallesi Muhtar adayı Fadim Büyükkaragöz kendisini, şöyle tanıttı. 
Özgeçmişim
*Ben Fadim Büyükkaragöz 
*Urgan mahallesi ne muhtar adayıyım
*1964 Yılında Karaman'da doğdum. 
*Lise mezunuyum
*40 yıllık evliyim
* 4 çocuk
*7 torun sahibiyim
*Halk eğitiminden hemen her branştan 10 kadar belge aldım.
*KOSGEB ve Avrupa Birliğinden iş açabilir belgesi aldım.
*2006 - 2009 yılları arasında sevgi evlerinin yapımında sekreterlik ve yemek  yaptım
*2009 - 2019 yıllarında özel Hastanede tıbbi sekreterlik yaptım prim dolunca işten ayrıldım emeklilik için yaş bekliyorum  
*2020 yılında Atayurtta sizlerle komşu olmak nasip oldu.  
 *Rabbim nasip ederse 26 Haziran'da yüksek okul sınavlarına gireceğim.
Araştırma ve okumayı çok seviyorum.
* Sizlerin desteğiyle mahallemize çalışmaya geliyorum 
* Ben yok biz varız mahallemizi birlikte güzelleştirmeye var mısınız?
* Mahallemizi birlikte yönetmeye var mısınız? 
* Güzel bir şehirde temiz ve yaşanabilir bir mahalle hayal değil.
* Mahallemiz için el ele olma vakti. Şimdi mahalleye hizmet vakti.
* Ben değil mahallem kazanacak mahallenizin ablası mahallenizin muhtarı’’
* Hedefim vaatlerle değil hizmetlerle yarışmaktır. Vaatlerin değil hizmetin konuşulacağı bir dönem için adayım.
* Daha temiz daha yeşil yeni bir mahalle için 
*Amacım çalıştıkça başarmak başardıkça daha çok çalışmak olacaktır.
Türkiye kadınları ile güçlüdür. 
 Amacım çalıştıkça başarmak, başardıkça daha çok çalışmak olacak. 
Devletimizin  yeni aldığı bir seçim kararı ile 06  06   2021' de URGAN mahallesine 
Muhtar adaylığımı koymuş bulunuyorum. Tüm URGAN mahallesinin oylarını bekliyorum.
sizlerin oylarıyla, aracılığınızla hedeflere beraber yürüyeceğiz..
Hep beraber elini uzat URGAN mahallesi sakinleri.

 
 


urgan mahallesi fadim büyükkaragöö