Uyuşturucu İle yakalanan şahıslar polise saldırdılar.

TAKİP ET

Karaman'da uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şahıs polise saldırdılar. Polisin dur ihtarına uymayan otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan otomobil içerisinde sentetik hap, bir miktar metamfetamin ,uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Karaman’da polisin dur ihtarına uymayan otomobil, kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan otomobil içerisinde sentetik hap, bir miktar metamfetamin ,uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Olay bugün Valide Sultan Mahallesi Ahmet Talat Duru caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri şüphelendiği bir otomobile dur ihtarında bulundu. Otomobil sürücücü dur ihtarına uymayınca polis ile otomobil arasında kovalamaca başladı. 15 dakika süren kovalamaca sonrasında otomobil Ahmet Talat Duru caddesi üzerinde yakalandı. Ekiplerin otomobil içerisinde yaptığı aramada sensetik uyuşturucu haplar ve bir miktar metamfetamin ile esrar ele geçirildi. 
Durdurulan otomobil içerisinde bulunan Y.D., Ö.D. ve O.B. isimli şahıslar, polise mukavemetten ve uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına alınarak Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.







karaman karaman haber karaman haberleri polise saldırdilar karaman haberler sondakika