Vali Tuncay Akkoyun Göreve Başladı

TAKİP ET

12 Mayıs 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Vali Tuncay Akkoyun göreve başladı.

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Karaman Valiliği binası önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Akkoyun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Öncelikle Karaman’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum. Bugün itibariyle Karaman Valisi olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle bizleri bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya saygı ve şükranlarımızı arz ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. 

Hep birlikte kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza hızlı ve etkili sunulması için el birliğiyle güç birliğiyle gayret edeceğiz. Tabi bu gayreti gerçekleştirirken kamu kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tabi ki vatandaşlarımız ile iş birliği ve koordinesi çok önemli. İnşallah devletin güler yüzü olacağız, şefkatli yüzü olacağız, bu çerçevede gayret edeceğiz. 
Rabbim mahcup eylemesin. Rabbim gücümüzü artırsın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.
 

karaman valisi karaman valisi tuncay akkoyun karaman valisi kim karaman valisi eşi karaman valisinin adı