Valorant Points Nasıl Satın Alınır?

TAKİP ET

Valorant points, Valorant oyununda alışveriş yapabilmek için kullanılan sanal paradır.

Valorant points, Valorant oyununda alışveriş yapabilmek için kullanılan sanal paradır. VP sayesinde daha üstün özelliği bulunan eşyalar ve itemler alınabilir. Her oyunda olduğu gibi oyun parasıyla, rakiplerinizin önüne geçebiliyorsunuz. Oyun içerisindeki tüm ihtiyaçlarınızı Valorant VP ile karşılayabilirsiniz. Sanal paralar, internet üzerinde birçok sitede ve marketlerde satılıyor. Dijital sitelerden kredi kartı ile ödeme yaparak Oynasana sitesinden VP satın alabilir, oyun keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Valorant VP Aktif Etme

Valorant vp hesaba tanımlamak için e-pin kodlar kullanılıyor. Satın aldığınız sanal parayı VP’ ye dönüştürebilmek için size ödeme sonrası verilen kodu alarak oyunda ilgili yere girdiğinizde hesabınıza tanımlanıyor. VP yanında RP de satılıyor ve ikisini aynı anda da satın alabiliyorsunuz. Aynı zamanda aldığınız VP’ leri hemen kullanmak zorunda değilsiniz. Uzun süre hesabınızda kalan sanal paranızı istediğiniz zaman oyun alışverişi için kullanabilirsiniz.

Valorant VP Neden Kullanılır?

Oyunda kullanabileceğiniz sanal para ile birbirinden güçlü karakterler alabilir ve oyundaki başarınızı arttırabilirsiniz. Daha çabuk ilerleme kaydederek rakiplerinizi geride bırakmak için karakterlerin yanında oyunda kullanabileceğiniz eşyaları da bu parayı kullanarak alabilirsiniz.
İndirimli olarak da alabileceğiniz VP’ ler için bazı sitelere üye olmanız gerekiyor. Sitelerin kampanyalarından yararlanarak daha ucuz fiyatlar ödeyerek karakterinizi güçlendirebilirsiniz. Sürekli aynı siteden alışveriş yapmak da size bonus kazandıracak ve Oynasana sitesinden satın alacağınız VP’ ler daha ucuza gelecektir.
Kaynak: https://oynasana.com/collections/valorant-points