VEKİL ESER : ÇEVRE YOLU ENİNDE SONUNDA YAPILACAK 

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, beraberindeki İl başkanı Abidin Çağlayan ve partililer ile birlikte yapımı devam eden çevre yolu şantiyesinde ve arazide incelemeler yaptı

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, beraberindeki İl başkanı Abidin Çağlayan ve partililer ile birlikte yapımı devam eden çevre yolu şantiyesinde ve arazide incelemeler yaptı. Başlanan her projenin tamamlanacağını vurgulayan Eser AK Parti döneminde yapılan işlerin 40 -50 yılda değil 2-3 yılda tamamlandığını söyledi. 

Karaman - Konya karayolunda bulunan şantiyede incelemede bulunan heyet burada Kara Yolları kontrol şefi Oktay Yalçın'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Detaylı bir sunum ile heyete bilgi veren Oktay Yalçın ödeneklerin gecikmemesi durumunda çevre yolu işinin 2020 yılı Aralık ayında tamamlanacağını belirtti.

Şantiyedeki incelemelerin ardından çevre yolunu inceleyen heyet burada çalışanlarla da sohbet etti.

ÇEVRE YOLU ENİNDE SONUNDA YAPILACAK 

Çevre yolu incelemesinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser; Karaman çevre yolu için bugüne kadar bir çok söylentiler çıktı. Burada biz şunu izah edelim Karaman çevre yolu eninde sonunda yapılacak. Bizim hükumet olarak hiç bir yatırımımız yarım kalmadı. Bu yatırımımızda er geç tamamlanacak. Ben burada bu hizmette emeği geçen önceki milletvekillerimize, bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gayemiz memleketimize milletimize hizmet olduğu için bu yatırımları biz il başkanımızla, teşkilatımızla, vekillerimiz ile yakınen takip ediyoruz.

HAYAL BİLE EDİLEMEYEN YATIRIMLAR 

Karaman'ın her ne eksiği varsa yapılması gereken her ne işi varsa kendi şahsi işimiz gibi kendi meselemiz gibi yakından takip ediyor ve yapılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunlar çok büyük yatırımlar devasa projeler, hayal edilemeyecek yatırımlar. Geçmişte 40-50 yılda yapılamayacak yatırımları biz 2 yılda 3 yılda bitiriyoruz. Şunu unutmamak gerekir bu yatırımlar Ak Parti dönemi öncesinde hayali dahi yapılamayacak yatırımlardı. Bunlar unutulmasın. Memleketimiz ve milletimiz daha iyi yatırımlara layık. Bizim gücümüz yettikçe milletimizde destek verdikçe bizler bu yatırımlarımıza devam edeceğiz dedi.

Yatırımların takipçisi olduğunu belirten AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ise yol medeniyettir dedi.

BU PROJE KARAMAN'A ÇITA YÜKSELTTİRECEK 

Çağlayan; Biz milletvekilimize teşekkür ediyoruz. Bu projeleri takip ediyorlar. Bildiğiniz gibi yol medeniyettir. Yol Kalkınmadır. Karaman'ımızın kalkınmasında çevre yolumuzun büyük katkısı olacaktır. Karaman'ımızı marka şehir yapmada büyük katkısı olacaktır. Dolayısı ile biz bu projelerin takipçisiyiz. Ben başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, vekillerimize ve Karayolları Bölge Müdürümüze teşekkür ediyoruz. İnşallah bu proje tamalandığı zaman Karaman'ımıza çığır açtıracak Karaman'ımızda bir çıta yükseltecek. Büyük bir proje. İnşallah Karaman'a ve hemşehrilerimize hayırlı olur. Bizlerin temennisi budur. Ben tekrar teşekkür ediyorum dedi.

https://youtu.be/ewezWQDCEFs

imaret Karaman karaman çevre yolu karaman haber karaman milletvekili selman oğuzhan eser karaman son dakik karamandan larende Selman Oğuzhan Eser