YENİ YASAKLAR MI GELİYOR?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepede yapılacak olan kritik toplantıda hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağın bazı illerde hafta içi de uygulanması ve büyükşehirlerde seyahat kısıtlaması gibi yeni önlemlerin alınması kararları çıkabilir. 

Koronavirüs nedeniyle ölümlerin ve vakalarının artması Beştepeyi harekete geçirdi. Gözler bugün Beştepe'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısına çevrildi. Kabine toplantısında sokağa çıkma yasağının genişletilmesi başta olmak üzere birtakım yeni önlemlerin alınması bekleniyor.
Bugün saat 15.00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepede yapılacak olan kritik toplantıda ana gündem maddesi Covit-19 salgınına karşı alınacak yeni önlemler ve kısıtlamalar olacak. 
Kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Korana virüsle ilgili sunum yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepede yapılacak olan kritik toplantıda hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağın bazı illerde hafta içi de uygulanması ve büyükşehirlerde seyahat kısıtlaması gibi yeni önlemlerin alınması kararları çıkabilir

 

cumhurbaşkanlığı kabine toplantısına çevrildi. kabine toplantısında sokağa çıkma yasağının genişletilmesi başta olmak üzere birtakım yeni önlemlerin alınması bekleniyor. bugün saat 15.00da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan başkanlığında beştepede yapılac