YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bektaş TURA ; "Bugün, vatan aşkıyla cepheden cepheye koşturan kahraman askerlerimiz ve bütün işgal girişimlerine göğsünü siper eden fedakâr milletimizle kazandığımı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bektaş TURA ; Bugün, vatan aşkıyla cepheden cepheye koşturan kahraman askerlerimiz ve bütün işgal girişimlerine göğsünü siper eden fedakâr milletimizle kazandığımız Kurtuluş Savaşımızın şanlı zaferinin 97. yıldönümü. Yeniden Refah Partisi Karaman Teşkilatları olarak, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruzun ardından 30 Ağustos'ta kazanılan başarı, istiklal mücadelemizi zaferle sonuçlandırmıştır. Bu büyük zaferle topraklarımız işgalden kurtulmuş, bu zaferin temin ettiği emniyetli zemin üzerine Cumhuriyet kurulmuştur.


Milletimiz tarih boyunca milli ve manevi değerlerini korumak için her türlü mücadeleyi göze almış, vatanına ve bayrağına göz dikenlere asla fırsat vermemiştir. 30 Ağustos'u hatırlamak da, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı'nın en zorlu şartları altında bile vatanı uğruna verdiği mücadeleden asla vazgeçmeyen büyük karakterini anlamak bakımından önem taşımaktadır.


Yüce milletimiz bu büyük karakterini, tarihin sayfalarına bir destan daha yazmıştır. Bu millet hangi şart altında olursa olsun, güce boyun eğmemiş, esareti ve dayatmayı asla kabul etmemiştir. 30 Ağustos Zaferi'nin, bugünlere de ışık tutan en temel mesajı budur. Bu zafer, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın göstergesidir.


Yeniden Refah Partisi olarak, milletimizin gelecekte de iradesinden ve istiklalinden asla vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyoruz. Merhum Erbakan Hocamız Milli Görüşün ne olduğunu anlatan şu veciz sözleriyle, hem bu güne hem de geleceğe dair bir perspektif çizmektedir: Herhangi bir kimse Malazgirt'te inanışının şahlanışını yaşamadan, Kosova'da, Niğbolu'da bir kılıç olup parlamadan, Ulubatlı Hasan olup İstanbul'u fethetmeden, Sultan Fatih olup atını denize sürmeden, Kanuni olup şanlı ordularıyla Avrupa'nın içlerine yürümeden, Seyit çavuş olup 250 kiloluk mermiyi Ya Allah deyip namluya sürmeden, bir insan Sakarya'nın siperlerine girmeden ve Kıbrıs'ta düşman tahkimatının arasından geçmeden Milli Görüş'ün ne olduğunu anlayamaz.


 Yeniden Refah Partisi Teşkilatları olarak, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyoruz.


           Bektaş TURA


     Yeniden Refah Partisi


      Karaman İl Başkanı

KARAMAN YENİDEN REFAH PARTİSİ