YINE KARAMAN YİNE SILAHLI SALDIRI VE YİNE İNFAZ YASASINDAN YARARLANIP ÇIKAN BİR MAHKUM

TAKİP ET

Karaman'da yeni infaz yasasından yaralanıp cezaevinden çıkan M.Y. dah önceden husumetli olduğu E.D.'ye ve evine pompalı tüfek ile ateş açtı. E.D.'nin dikkatti ile yanındaki çocuklar ve kendisi saldırıdan son ...

Karaman'da yeni infaz yasasından yaralanıp  cezaevinden çıkan  M.Y. dah önceden husumetli olduğu E.D.'ye ve evine pompalı  tüfek ile ateş açtı. E.D.'nin dikkatti ile yanındaki çocuklar ve kendisi saldırıdan son anda kurtuldu. Silahlı saldırıyı  düzenleyen M.Y. ise  kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre  Seki Çeşme Mahallesi Hoca Mahmut Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre E.D. küçük yaştaki yeğenleri ile birlikte Hoca Mahmut Caddesi üzerindeki evlerinin önünde oturuyordu.  Ara sokaktan gelen otomobilin içinde  aralarında daha önceden husumet bulunan M.Y.'yi gördü.
  YEĞENLERİNİ VE KENDİNİ SON ANDA KURTARDI
Otomobilin camından av tüfeğini gören E.D. hemen  çocukları uzaklaştırdı ve kendisi de  yere yattı. M.Y.'nin açtığı ateş sonucu şans eseri kimse yaralanmadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ekibleri sevk edildi. Olay yerine gelen Olay inceleme ekipleri, sokak üzerinde ve boş kovanlar üzerinde çalışma yaptı. 

Emniyet ekipleri M.Y.'yi yakalamak için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




silahlı saldırıya karaman karaman haber karamansondakika karaman son dakika