Zeytin Dalı Harekatı'na Hak-İş'den Destek

TAKİP ET

Türkiye'nin dört bir yanından Zeytin Dalı Harekatı'na destek sürüyor

Türkiye'nin dört bir yanından Zeytin Dalı Harekatı'na destek sürüyor. Hak-İş' e bağlı sendikaların Karaman temsilciliklerinin Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçik için Bir çorap bir eldivende senden olsun kampanyası ile üyelerinden temin ettiği ürünleri Hatay' a teslim etti.

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/PYD-YPG ve DEAŞ hedeflerine yönelik yürütülen harekatta görev alan askerlere destek olmak için Hak-İş'i temsilen Hak-İş Konfederasyonu Karaman İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Bayrakçı, Öz Gıda İş Sendika Başkanı Adnan Gürsoy, Öz Sağlık İş Sendika Başkanı Hatice Bağcıoğlu, Öz Büro İş Sendikası Başkanı Osman Güneş katıldılar. Karaman Belediyesine ait bir araçla Hatay'ın Kırıkhan ilçesine giden Hak-İş Karaman İl Başkanı Mehmet Bayrakçı, '' Duyarlı üyelerimizin katkıları ile toplanan malzemeleri Hatay ili Kırıkhan ilçesine bizzat teslim ettik burada bizi misafir eden Kırıkhan Belediye başkanı sayın Ayhan Yavuz ve Belediye başkan yardımcısı sayın Nuri Çelik beyefendiye ve diğer dostlarımıza bize gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca, kampanyamıza destek olan tüm üyelerimize, Hak-İş'e bağlı sendika başkanlarımıza, kampanyamıza araçla destek olan Karaman belediye başkanımız Ertuğrul Çalışkan'a, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mehmetçiğimiz, bu soğuk havada ve çetin şartlarda Afrin'de ülkemizin bekası için cesur bir şekilde çarpışıyor. Türk halkı olarak sonuna kadar Mehmetçiğimizin yanında olacağız. Güçlü bir devletimiz var. İhtiyacı olmadığını biliyoruz ama hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Hak-İş ailesi olarak Mehmetçiğimizin yanında yanında olduğumuzu göstermek için yolla destek olmak istedik. Allah, Mehmetçiğimizi korusun. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum.'' dedi.

Afrin Hakiş Karaman