Ali Konukseven, kızını evlendirdi

TAKİP ET

Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, kızı Zahide'yi Nevin ve Şükrü  Büyükalçıkaya'nın oğulları Berkcan ile evlendirdi

Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, kızı Zahide'yi Nevin ve Şükrü  Büyükalçıkaya'nın oğulları Berkcan ile evlendirdi.


Karaman Grand Hotel ve Ankara Elmadağ Belediyesi Düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine, Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Ankara Bölge İdare İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Karaman eski Valisi Merkez Valisi Murat Koca, Merkez Valisi Vedat Büyükersoy ve iş, spor ve siyaset dünyasından birçok isimin ve çok sayıda davetli katıldı. Düğüne katılan protokol üyeleri ve davetliler  genç çifte mutluluk diledi.

Grand Hotel Gardenia Kır Bahçesinde yapılan törende genç çiftin nikah şahitliklerini, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Valisi Fahri Meral, Ankara Bölge İdare İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu,  Vedat Büyükersoy, BİFA şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Necati Babaoğlu yaptı.

Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen düğün töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler, gönüllerince eğlendiler. Genç çiftlerin aileleri, evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür ettiler. Kızları Zahide'nin mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan yakınlarına ve dostlarına teşekkür eden, Ali ve Ayşe Konukseven çifti, '' 31 Ağustos 2019 tarihinde Grand Otel Karaman ve 2 Eylül 2019 Ankara'da Kızımız Zahide ile Oğlumuz Berkcan'ın Düğününde günümüz hayat koşturmacaları arasında kıymetli zamanlarını ayırıp başka illerden gelerek, telefonla arayarak, iş gücü katılımı yaparak, maddi ve manevi bizleri her türlü onurlandıran sevenlerimize çok teşekkür ediyorum.
Düğünümüze çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk gönderiminde bulunan; telefon, mesaj ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri bu mutlu günlere erdiren ve yaşatan Yüce Mevlaya şükürler olsun...'' dediler

karamansondakka.com haber sitesi olarak Konukseven ve Büyükalçıkaya ailelerine 'hayırlı olsun' diyor, Zahide-Berkcan çiftine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz.