AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI İMİŞ GÜNENÇ KIZINI GELİN ETTİ

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, Kızı Sevinç Günenç'i gelin etti

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, Kızı Sevinç Günenç'i gelin etti. Sevinç Günenç-Mehmet Emin Karapınar çiftinin düğününe siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. AK Parti Karaman Teşkilat üyeleri ve özelikle İl Kadın Kolları Üyeleri İmiş Başkanlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.




Sevinç Günenç ve AK Parti Gençlik Kolları başkan yardımcısı Mehmet Emin Karapınar' ın Karaman Düğün Park'da gerçekleşen düğününe, AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karaman Eski Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyup Hüsamettin Aslan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.  Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen düğün töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler, gönüllerince eğlendiler. Genç çiftlerin aileleri, evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere, akraba ve dostlarına teşekkür ettiler.

karamansondakka.com haber sitesi olarak Günenç ve Karapınar ailelerine 'hayırlı olsun' diyor, Sevinç-Mehmet Emin çiftine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz