AK Parti Karaman il teşkilatı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

TAKİP ET

AK Parti Karaman teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinin ardından parti il merkezinde yaptığı istişare toplantısı ile değerlendirdi

AK Parti Karaman teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinin ardından parti il merkezinde yaptığı istişare toplantısı ile değerlendirdi. Toplantıya, İl, ilçe teşkilat üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri, mahalle temsilcileri, belediye ve il özel idare meclis üyeleri ve partililer katıldı.


Ak parti İl Binasında yapılan toplantıda, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti milletvekili olarak seçilen Dr, Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman 3. sıra adayı Hüseyin Mutlu, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, il Genel Meclisi Adem Kapar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ve SKM Başkanı Mustafa Abacı yaptıkları konuşmalarla 24 Haziran seçimini değerlendirdiler.


AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Mazlumların ve ümmetin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Partimize teveccühte bulanan, her daim yanımızda olan Karaman'lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Zaman kucaklaşma zamanıdır dedi.

Değerlendirme toplantının açılış konuşmasını yapan Mehmet Er, Bize yönelik tüm blok hareketlere rağmen milletimizin teveccühü ile liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyetinin ilk başkanı oldu. Milletimiz açısından kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Zira AK Parti her kesimi kucaklayacaktır. Kazanan ülkemiz olacaktır. Ülkemizin 2023 hedeflerine varacağına olan inancımız tamdır. Ben tüm halkımıza özelde de Karaman'lılara teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olmaya çalışacağız. İlimiz bu dönemde de yine önemli yatırımlar alacak ve gelişimini kesintisiz sürdürecektir. Türkiye'miz ve beraberinde Karaman'ımız aydınlık yarınlara yelken açmıştır. Yapılan seçim öncelikle şehrimize, vatanımıza, milletimize ve de ümmetimize hayırlı olsun. Bu Çok yoğun geçen seçim maratonunda emeklerini esirgemeyen kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan eskisi yenisi değil kocaman bir aile olarak hareket eden ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, İl genel ve belediye meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, Tüm Karaman'lı hemşehrilerimize,  ittifak ortağımız MHP ve BBP Teşkilat ve de adaylarına sonsuz teşekkürler.  Türk siyasi hayatımızın milat niteliğinde olan bir günü geride bıraktık. Hamdolsun ki tüm şer odaklarına rağmen,  ümmetin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurun zaferi ile Başkan Seçilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Tabi ki bu seçimden halkımızın vermiş olduğu mesajdan dersler çıkarıp ileriye daha doğru, düzgün ve de emin adımlarla ilerleyeceğiz. Teşkilatımızdaki küskünlükleri tek tek tespit etmeye, gönüller almaya devam edeceğiz, sadece seçimden seçime değil her daim halkımızın içinde bir beraber olmaya devam edeceğiz, partili-partisiz yapılan eleştirileri baştacı edip yolumuza devam edeceğiz, Başkanına sahip çıkan ittifak ortaklarımızla tüm şer ittifaklarına inat her zamankinden daha fazla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Artık seçim dönemindeki varsa bir kırgınlık oluşmuşsa tüm bunları geride bırakıp, şuncu buncu ayrımı yapmadan helalleşip sevdamız olan Karaman'mız için, bölünmez bir bütün olan ülkemiz için neler yapacağımızı konuşacağımız bir gündeyiz. Zaman kucaklaşma zamanıdır. Seçim sonuçlarımız tekrardan hayırlı olsun, Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin inşallah. dedi.

Milletvekili Dr. Recep Şeker, yaptığı konuşmada AK Partinin seçim zaferinde emeği geçen tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür ederek, polemikten uzak bir seçim süreci yürüttüğümüz için de mutluyuz. Bunun için de diğer siyasi partilerimize de teşekkür ediyoruz. diye konuştu.


AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'de yaptığı konuşmada seçim sonuçlarını değerlendirerek, partililere ve vatandaşlara teşekkür etti. Kurulduğu günden beri Milli İradenin güçlü şekilde ülke genelinde tesis edilmesi için çaba harcayan AK Parti'nin bu haklı davasını bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini belirten Eser, 24 Haziran Pazar günü Türk siyasi hayatımızın milat niteliğinde olan bir günü geride bıraktık. Tüm şer odaklarına rağmen, rekor bir katılımla ümmetin lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurun zaferi ile Başkan Seçilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Milli İradenin verdiği karar her zaman başımızın üzerindedir. dedi.

Ak Parti 3. sıra adayı Hüseyin Mutlu'da yaptığı konuşmada, Karaman'da Türkiye ortalamasını yakaladıklarını belirterek, 24  Haziran seçiminde 3-0 yapabilmek için bütün gayretimizi ortaya koyduk. Bütün bu gayretimize rağmen bunu başaramadık. Yol arkadaşlarımız Av. Selman Oğuzhan Eser ve Dr. Recep Şeker'i 27. dönemde de vekilimiz olarak meclise gönderiyoruz. 24 Haziran seçimi sonucunda Karaman'da yüzde 54 gibi bir oranla 2 milletvekili çıkardık ve 3. milletvekilliğimizi ise az farkla kaybettik. Nasip böyle imiş. Milletvekilliğini kaybettim ama, sizin gibi çalışkan ve vefalı dostlar kazandım. Çok mutluyum ve gururluyum.  Sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz. Güçlü duruşumuzu hep devam ettireceğiz'' dedi. Hüseyin Mutlunun konuşması salonu dolduran partiler tarafından sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise yaptığı konuşmada, Ülkemize yeniden bahar geldi. Seçim sonrasında çıkan tablonun kazananı halkımız olmuştur. Halkımız, istikrara oy vermiştir. Sadece ülkemiz değil bölgemiz de kazanmıştır. Ülkemizin istikrarı bölgedeki kargaşanın ortadan kaldırılması için de çok önemlidir. Halkımız tercihini istikrardan yana kullanmıştır. İstikrar yürüyüşümüz devam edecektir. Bizler çıkan sonuçtan ders alarak, şımarmadan halkımıza bugüne kadar olduğu gibi hizmete devam edeceğiz diye konuştu.

AK Parti Mehmet Er