AYDOĞDU VE SEZGİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

TAKİP ET

Karaman Gençlik Spor eski İl Müdürü ve Eğitim Bir-Sen Karaman Eski Şube Başkanı Kasım Aydoğdu'nun kızı Fatma Zehra Aydoğdu Gülsüm-Beytullah Sezgin'in oğulları Muhammet Sezgin'le dünya evine girdi

Karaman Gençlik Spor eski İl Müdürü ve Eğitim Bir-Sen Karaman Eski Şube Başkanı Kasım Aydoğdu'nun kızı Fatma Zehra Aydoğdu Gülsüm-Beytullah Sezgin'in oğulları Muhammet Sezgin'le dünya evine girdi.
Karaman Öğretmenevi Otağ tesislerinde yapılan düğüne Aydoğdu ve Sezgin ailelerinin yakınlarının yanı sıra Memur-Sen, spor ve eğitim camiasından çok sayıda davetli katıldı. Ve ayrıca Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve çok sayıda davetli katıldı.  Zübeyde-Kasım Aydoğdu ve Gülsüm-Beytullah Sezgin çiftleri evlatlarının düğününe katılan davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul ederek teşekkür ettiler.



Karaman Öğretmenevi Otağ tesislerinde  gerçekleştirilen düğünde çiftin nikah şahitliğini Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser yaptı.
Düğünde misafirlere seslenen Kasım Aydoğdu, Bugün benim mutlu bir günümdür. Dostlarımızla bir aradayız, onun için çok mutluyum. Katılan, katılmayan herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar bugün dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Herkese teşekkür ederiz. diye konuştu.