Ceza ve Boşanma Avukatı

TAKİP ET

Mersin ceza avukatı ile hukukunuzun savunulması için önemli olan başvuruları yapabilirsiniz.

Mersin ceza avukatı ile hukukunuzun savunulması için önemli olan başvuruları yapabilirsiniz. Bu zaman içerisinde sizin için hukuki süreci idare ettirecek olan avukatınıza mutlaka profesyonel önem verilmelidir. Bu anlamda alanında uzman bir avukat, her türlü hak ve hukukunuzun başarılı şekilde savunucusu olarak, sizlerin işlerini kolaylaştırır.
 Vekaletin avukatınıza verilmesinin devamında zamana dair herhangi bir problem oluşmadan, konu hakkında bilgilendirilme yapılacaktır. Bu süreçte mahkemelere doğrudan iştirak etmeme olanağı da bulunur. Bu konuda bütün aşamalar avukatınız aracılığı ile devam edecektir. Mahkemeye iştirak etmeseniz bile, olayın nasıl ilerlediği hakkında Ceyhun Güvel bürosunda avukatınız gerekli bilgileri size verir.

Kişilerin Özel Hayatına Müdahale Durumunda

Mersin avukat olarak özel hayatınıza ihlal yapıldığı durumda hak ve hukukunuzun korunması için gerekli her şeyi yapacaktır. Kişilerin seslerinin kaydedilmesi son zamanlarda oldukça fazla yaşanır duruma gelmiştir. Özel hayatın gizliliği, görüntü kayıtları gibi durumlarda suç kapsamında yer alır. Bu anlamda özel hayatın gizliliği bozulurken, farklı programların kullanılması da ayrıca bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu konuda alanında uzman olan avukatların, kişilerin özel hayatının ihlal edilmesinden dolayı gerekli olan bütün delil ve görüntüleri sunarak, müvekkilinin hakkını ararlar. Karşı tarafın en yüksek cezayı almaları için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Mersin boşanma avukatı olarak da verdiğimiz hizmette eşlerin birbirleri ile anlaşamama durumlarında onları en iyi şekilde savunarak, haklarının korunmasını sağlıyoruz. Bu konuda Ceyhun Güvel sitesinden yardım alabilirsiniz.