Counter Strike Hangi İşletim Sistemleriyle Uyumludur?

TAKİP ET

Oyun kurgusunda terörist ve anti-teröristler olmak üzere iki takım bulunan Counter Strike oyununun; Half Life, Condition Zero, Source, Global Offensive gibi birçok versiyonu, oyun severlerin beğenisine sunulmuştur.

Oyun kurgusunda terörist ve anti-teröristler olmak üzere iki takım bulunan Counter Strike oyununun; Half Life, Condition Zero, Source, Global Offensive gibi birçok versiyonu, oyun severlerin beğenisine sunulmuştur. Counter Strike video oyununun Cs 1.5 versiyonu çıktığında, milyonlarca kişi tarafından beğenilmiş ve halen en çok oynanan bir versiyon haline gelmiştir.
Cs 1.5 versiyonundan sonra çıkarılan cs 1.6 versiyonu ise oyun severlerin daha da dikkatini çekerek, piyasada yerini alan popüler bir oyun haline gelmiştir. Cs 1.6 indir versiyonu için Cs Yıldızı sitesini ziyaret ederek tam sürümünü hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Counter oyununun geliştirilen versiyonları, farklı işletim sistemleri ile uyumlu olacak şekilde tasarlandığından sahip olunan işletim sisteminin yüklü olduğu bilgisayarınıza indirebilir ve pratik bir şekilde kurarak oyun oynamaya başlayabilirsiniz

Counter Strike Kurulurken İşletim Sistemi Fark Eder mi?

2000 yılında piyasaya sürülen half life indir modu ve daha sonra geliştirilerek oyun severlerin beğenisine sunulan versiyonları, farklı işletim sistemleri ile uyumlu olacak şekilde programlanmıştır. Microsoft Windows, Mac OS x, Play Station, Linux, Xbox işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarla uyumlu versiyonlarını indirerek, rahat bir şekilde kurulum sağlayarak heyecanlı ve eğlenceli bir serüvene katılabilirsiniz.
Virüs programları ile denetlenerek full versiyonlarını indirmeniz mümkündür. Artırılmış gerçeklik özellikleri farklı silah seçenekleri ile heyecan oluşturan oyun serüvenine katılmak için, milyonlarca kişi tarafından oynanan Counter Strike oyununun versiyonlarını bir arada bulabilmek istediğinizde Cs Yıldızı sitesini ziyaret edebilirsiniz.