Doğal Tuğla Nasıl Elde Edilir?

TAKİP ET

Doğal tuğla tamamen el yapımı olmakla beraber farklı renk ve dokuların kil ile birleşmesiyle elde edilir.

Doğal tuğla tamamen el yapımı olmakla beraber farklı renk ve dokuların kil ile birleşmesiyle elde edilir. Bir hamurun 1200 santigrat derecede pişirilmesi sonucu ortaya çıkan doğal bir kaplama yapı malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Doğal Tuğla Çeşitleri Nelerdir?

Farklı renk seçenekleri olmakla beraber 6 adet doğal tuğla çeşidi mevcuttur. Bunlar metrik kaplama doğal tuğla, bronz patlama doğal tığla, Silver kaplama doğal tığla, gol kaplama doğal tuğla, platinum kaplama doğal tuğla, Premium kaplama doğal tuğla olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğal tuğla çeşitlerine Arkhestone sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Doğal Tuğla Fiyatları

Hemen her üründe olduğu gibi doğal olup yanlarında da ürünün tedarikçisi ya da imalatını yapan firmanın kendi fiyat politikaları ürünlerin fiyatını belirlemekte ve bu şekilde bir fiyatlandırma yapılmaktadır. Birinci sınıf kaliteyi uygun fiyata satın almak için siteyi ziyaret edebilir iletişime geçebilirsiniz.

Doğal Tuğla Kullanım Alanları

Doğal tuğla kullanım alanları oldukça geniş bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Evlerde ofislerde iş yerlerinde spor salonlarında cafe restoran bar gibi alanlarda kütüphane gibi sosyal konutlarda doğal tuğla kullanımı gerçekleştirilmektedir. Hane içerisinde özellikle mutfakta ve TV ünitesi arkasında sıkça kullanılan doğal tuğla kişinin tercihine göre şömine ve tek duvar kaplama halinde de karşımıza çıkmaktadır.

Eskiden sıklıkla Ofisi iş mekânlarında genellikle kullanılmakta olan bu ürünler artık konutların içerisine kadar girmiş ve uzun yıllarda geniş kullanım alanlarında hayatını sürdürecek gibi görünmektedir. Doğal tuğla ile ilgili tüm merak ettiklerinizi Arkhestone sitesi üzerinden öğrenebilir ya da firmamızla sürekli olarak iletişim kanallarımızdan iletişim kurabilirsiniz. Fiyatlandırma için 3004 cd. No: 109/B Ataşehir / İstanbul +90 216 3 244 244 iletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.arkhestone.com/el-yapimi-kaplama-tugla-dokulari-dogal-tugla/