ERMENEK BELEDİYESİ AŞURE İKRAM ETTİ

TAKİP ET

Ermenek'te  Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında  Muharrem Aşure Günü nedeniyle vatandaşlara aşure ikramı yapıldı

Ermenek'te  Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında  Muharrem Aşure Günü nedeniyle vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.



Ermenek Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısı ile vatandaşlara aşure dağıtıldı. Geleneksel hale getirilen organizasyon bugün öğle namazından sonra Sipaş Camii ve Tekke Camii önünde yapıldı. Hazırlanan aşureleri vatandaşlara Belediye Başkanı Atila Zorlu, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ikram etti.


Vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıtan Atila Zorlu, Aşure bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Tüm inançları, tüm düşünceleri  kardeşçe yaşadığımız bir ülkede, iyilikleri paylaşmak, güzellikleri birlikte yaşamak, birlikte yaşamak, birlikte üzülmek hepimizin ortak kaygısı, ortak geleceği olmalıdır. Bütün insanlarımızın yüzleri gülsün. Biliyoruz ki, her şey paylaşınca güzel şeklinde konuştu.