Gençlerle bir araya geldiler

TAKİP ET

Ak parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

Ak parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Milletvekilleri gençlerle beraber güzel anlar yaşadılar. Ayrıca Karaman'ın Bilek Güreşi Engelli sporcusu Kemal Pınarla Bilek güreşi yapan Selman Oğuzhan Eser karşılaşmasından galip çıkmadı.

Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek'in refakat ettiği ziyarette, Karaman'da bakanlığın gençler için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ''13-29 yaş arası gençlerimizin topluma aktif bireyler olarak katılımlarının sağlanması, zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaların yürütülmesi, ekonomik ve kültürel gelişiminde sağlıklı bir biçimde örgütlenerek geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarının sağlanması amaçlanmaktadır dedi.

Gençlerin ilgi ihtiyaç ve karakterlerine yönelik çalışmalara ağırlık verildiğini söyleyen Milletvekili Eser, Bu maksatla gençlik merkezimiz, gençlerimizin serbest zamanlarında ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemektedir. Bedensel ve zihinsel gelişimlerini katkı sağlayacak faaliyetler yapmaktadır. Bunun dışında Merkezimiz eğitim ve istihdamlarına yönelik kurs, seminer programları düzenlenmektir. diye konuştu.

Öte  yandan  Milletvekili Dr. Recep şeker, ilk kez ebru yapma deneyimi yaşadı.   Ebru sanatının son derece önemli bir kültürel miras olduğunu vurgulayan Şeker, bu sanatı gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmamız gerekiyor. Son derece huzur veren ve sabrı da öğreten bir sanat. Öyle ki bu sanat Osmanlıda hastalıkların tedavisinde kullanılmış. Fırçayı elinize alıp renklerin suyla dansını izlediğinizde bambaşka diyarlara yolculuk ediyorsunuz diye konuştu.

https://youtu.be/3jEzAP89cu0

[gallery ids=42092,42091,42090,42089,42088,42082,42084,42085,42086,42087]

Dr. Recep Şeker Karaman Selman Oğuzhan Eser