Karaman Lisesi Mezunları 37 Yıl Sonra Buluştu

TAKİP ET

Karaman Lisesi 1984 Mezunlarından Cennet Bayram, Ayten Ergün, Süreyya Saçlı Özgüven, Hülya Orduoğlu Toktaş, Murat Dağdelen, Abidin acar, Ahmet Naci Tokat, Mustafa Menekşe, Hüseyin Vergisiz, Veysel Göktekin, Yaşar Delen ve İzzet Güzel bir araya gelerek hasret giderdiler. Yılların özlemi ile birbirleri ile sohbet eden eski mezunlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Karaman Lisesi 1984 yılı mezunları 37 yıl sonra Karaman'da bir araya geldi. Karaman Lisesi mezunları 37 yıl aradan sonra düzenlenen yemekte bir araya geldi. KaramanLisesinden 1984 yılında mezun olan ve değişik mesleklerde hayatlarını sürdüren öğrenciler 37 yıl sonra Karaman'da buluştular. Farklı şehirlerden gelen mezunlar yemekte bir araya gelerek Karaman Lisesinde eğitim gördükleri yıllarındaki anılardan da bahsettiler. Öğrenciler, lise yıllarını hatırlayarak nostalji yaşadılar. Zengen Köyünde toplanan mezunlar yıllar sonra buluşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadı. Yurdun çeşitli bölgelerinden gelen eski dostları biraraya getiren Ayten Ergün, "Aradan 37 yıl geçmesine rağmen birbirimize sevgimizden, saygımızdan bir şey eksilmemiş. Çok duygusal ve mutlu anlar yaşadık. Sınıfımızın haricinde Karaman Lisesinden aynı dönem mezun olan çok sayıda arkadaşımıza sosyal paylaşım sitesinden ulaştım. Oluşturduğumuz paylaşım sayfasında  Karaman'da buluşmayı kararlaştırdık. Buluşma öncesinden bazı arkadaşlarla Karaman'ın  bazı mekanlarında bir araya geldik. Sınıf ve dönem arkadaşımız Veysel Göktekin'in Zengen Köyündeki evinde toplanma kararı aldık. Ani gerçekleştirilen bu buluşmamıza işleri nedeniyle katılamayan arkadaşlarımız oldu. Gelecekte daha fazla katılımın olacağı günler yapmayı kararlaştırdık" dedi.
Karaman Lisesi 1984 Mezunu arkadaşlarını Zengen Köyündeki evinde misafir eden Veysel Göktekin, "Arkadaşlarımı misafir etmekten gurur duydum. Yıllar sonra bir araya gelip hasret giderdik, eski günleri  yad ettik.. Gelecek yıllarda bu beraberliğimizi daha geniş bir şekilde ve farklı etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Bu yıl birincisini düzenledik. Her yıl bu etkinliği düzenleyip geleneksel  hale getireceğiz” dedi.