KARAMAN VALİSİ MEHMET ALPARSLAN IŞIK'TAN SERT AÇIKLAMA

TAKİP ET

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, bir TV programında kendisi hakkında söylemediği ifadeleri söylemiş gibi anlatan sendikacıya sert tepki gösterdi

Ermenek'te bulunan Maden işçilerinin maaş ve alacakları ile ilgili olarak sürekli görüşmeler ve girişimlerde bulunan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, geçtiğimiz günlerde de sendika ve maden işçi temsilcileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmeye katılmadığı halde katılmış gibi açıklamalar yapan Bağımsız Maden İŞ Sendikası yöneticisinin telefonla bağlandığı bir tv. programında yalan yanlış açıklamalarına sert tepki gösteren Vali Işık, sosyal medya hesabından da bir açıklama yaparak "Denize düşen YILANA, Sözde sendikacı ise  YALANA sarılır." dedi.

İşte Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'ın Açıklaması; 

"4 Aralık Cuma günü OLAY TV saat 13:00  haberlerine bağlanan Bağımsız Maden İŞ Sendikası eğitim uzmanı olan şahıs aynı gün benimle 2 sendika ve 2 işçi temsilcisinin katıldığı toplantıda kendisinin de bulunduğunu, bu toplantıda İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’nun söz geçiremediği işverene  Vali olarak kudretimin yetmediğini söylediğim şeklinde  gerçek dışı ifadeler kullanmıştır. Kendisi toplantıda bulunmadığı gibi toplantıda bu anlama çekilecek bir konuşmam dahi olmamıştır. Bu ifadeler gündemde kalmaya çalışma gayretinden başka bir şey değildir.
Denize düşen YILANADevletin emeğin yanında yer almasından rahatsız olan, Devletle işçiyi karşı karşıya getirmekten başka çözüm üretemeyen,Sözde sendikacı ise  YALANA sarılır."

karamanson dakika karaman karaman haber karamansondakika karamanhaber