Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık Büromuzu Ziyaret Etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Karaman Valiliğine atanan Mehmet Alpaslan Işık haber sitemizi ziyaret etti

Karaman Valiliğine yeni atanan Mehmet Alpaslan Işık iadei ziyaretlerini sürdürüyor. İadei ziyaretlerini sürdüren Vali Mehmet Alpaslan Işık haber sitemizi de ziyaret etti. Ziyarette karamansondakka.com, karaman.net.tr ve kamu3 haber siteleri sahibi  Zeynel Göktekin ve Haber Siteleri Teknik Yönetmeni Bünyamin Katırcı hazır bulundular. Haber Sitesi Sahibi Zeynel Göktekin'den Karaman'daki haber akışına ilişkin bilgi alan Vali Işık, karamansondakka.com, karaman.net.tr ve kamu3 haber sitelerinin ilkeli, doğru ve tarafsız haber anlayışıyla kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli görev üstlendiğini dile getirdi. 

Karaman'ın sorunlarının tespiti ve çözümünde basın yayın kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü, karamansondakka.com, karaman.net.tr ve kamu3 haber sitelerinin de Karaman'da üzerine düşeni sorumluluk anlayışı ile sürdürdüğünü ifade eden Vali Işık,  karamansondakka.com, karaman.net.tr ve kamu3 haber sitelerinin yöneticileri başta olmak üzere tüm çalışanları kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Karaman Valiğinin çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Işık,  basın mensupları ile var olan iş birliğinin güçlenerek süreceğini söyledi.

karamansondakka.com, karaman.net.tr ve kamu3 sahibi Zeynel Göktekin, ziyareti dolayısıyla Vali Işık'a teşekkür etti.

vali mehmet alpaslan işık haber sitemizi de ziyaret etti. ziyarette karamansondakka.com karaman.net.tr ve kamu3 haber siteleri sahibi  zeynel göktekin ve haber siteleri teknik yönetmeni bünyamin katırcı hazır bulundular. karaman haber karaman valisi mehme