Karamanlı Aktar İltahaplı romatizma ve karaciğer yağlanmasına ...

TAKİP ET

Karamanlı Aktar Yasin Büyükeken, Eklem ağrıları ve halsizlik gibi sorunlar için araştımaları sonucu gıda takviyeleri ile bir karışım üretti.

Milyonlarca insan çeşitli hastalıklarla savaşırken, bazıları tedavi edilebiliyor, bazıları çok daha kötü sonuçlar doğuruyor. Çok sık rastlanan hastalıklardan birisi olan bel fıtığı için Karamanlı Aktar Yasin Büyükeken yoğun araştırmaları sonucunda  bir buluş gerçeleştirdi. Araştırması sonucu bitki ve gıda takviyelerinden üretmiş olduğu bu karışımın tamamen doğal ve yan etkisi olmadığını söyleyerek, Özellikle iltihap romatizmayada doğal bir çözüm olduğunu dile getirerek patentini almak için başvurusunda da bulundu.
 

Böyle rahatızlıklar ile çok karşılaştığını anlatan Büyükeken;

“Ben hem masörüm hem aktarlık yapıyorum. Kaynanam hiç yürüyemiyordu koltuk değnekleri ile zor yürüyordu. Merdivenlerden hiç çıkamıyordu. Kendi bulduğumuz bir karışım, doğal ayranın içine limonu sıktık birkaç bitki karışımı ile Allah’ın izni ile çok hızlı etki etti. Kaynanam kullandı şimdi istediği gibi merdivenleri çıkıp inebiliyor, oturup kalkabiliyor. Sadece sorun belinde biraz kayma var ondan dolayı da aksama yapıyor ama değneksiz bir şekilde istediği yere çıkıp inebiliyor. Bütün eklemlerdeki ağrıları kesiyor, halsizliği tamamen kesiyor, karaciğerlerdeki rahatsızlık ve yağlanma, Pankreasda sıkıntı olan hastalıkları temizliyor. Eklemlerdeki romatizmayı ve özellikle iltihaplı romatizmayı temizliyor” diye konuştu.

 

15 YILLIK AĞRISINA SON VERDİ

15 Yıldır ayağa kalkamayan koltuk deynekleri ile zor yürüyen Havva Özcan;

“Benim dizlerimde 15 yıldan beri ağrı vardı. Bir çok doktora gittim. Ameliyat olacaksın dediler ama ben cesaret edemedim. 15 yıldır bu ağrıları çekiyordum.Yürümekte zorluk çekiyor, namazlarımı ayakta kılamıyordum. Damadımın bulmuş olduğu bu karışımı içtim ve zaman sonra ağrılarım geçti. Artık rahatça merdivenleri de inip çıkabiliyor, namazlarımı kılabiliyorum dedi”.

 

YASİN BÜYÜKEKEN; 0 532 133 97 05

İltahaplı romatizma bel ağrısı aktar fıtık