Kendinizi Ayrıcalıklı Hissedin

TAKİP ET

Özel günlerde giyebileceğiniz oldukça gösterişli ve modern bir abiye elbise seçimi için kesinlikle doğru adreste olduğunuzu bilmelisiniz.

Özel günlerde giyebileceğiniz oldukça gösterişli ve modern bir abiye elbise seçimi için kesinlikle doğru adreste olduğunuzu bilmelisiniz. Düğün, mezuniyet töreni ve nişan gibi daha pek çok en önemli günlerde kendinizi farklı, ayrıcalıklı hissetmenizi ve dikkatleri üzerinize çekip göz kamaştırmanızı sağlayacak pek çok farklı tarzda abiye elbise modelini bulmanız oldukça mümkün olur.
Kendi tercihinize göre ister sade tasarım ve kesimde olan ürünleri seçebilir ya da dantel işlemeli ve desenli modellerden beğendiğinizde seçebilirsiniz. Hangisi sizi yansıtacak ve rahat hissettirecek ise o modeli seçip özel gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Sizde çok özel ve güzel tasarımlar ile hayalinizdeki masal kahramanı olmak isterseniz ve özel gününüzden hatıra bir gün kalsın isterseniz mutlaka Sultan Yaprak sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Sezonun En Yeni Modası Dantel İşlemeli Abiye Modelleri

Abiye elbise modellerinin trendlerinden birisi de bu sezona damga vuran dantel işlemeli tasarımlardır. Eğer ki siz de tercihinizi sade ve zariflikten yana kullanmak isterseniz dantel detaylı tesettür abiye modelleri tercih etmenizde fayda olur. Genel de sade bir tasarıma sahip olan bu abiye modelleriyle kendinizi bambaşka bir yerden çıkmış hatta prenses gibi hissedebilirsiniz.
Abiye rengi için klasik bir renk olarak siyah ve beyaz seçeceğinizin yanı sıra açık mavi veya pembe gibi yumuşak tonlara sahip renkler de tercih edebilirsiniz. Kendi beğendiğiniz ve zevkinizi yansıtan bir dantel işlemeli abiye modeli tercih ederek kendinizi özel hissedebilirsiniz. Kıyafetinize uygun topuklu ayakkabı ve başörtünüz ile harika bir kombin oluşturabilirsiniz.

Payet Detaylı Elbiseniz İle Geceye Damga Vurun

Son zamanların tesettür abiye elbise kategorilerindeki en popüler ve modern modellerinden birisi de payet detaylı tesettür elbise modelleridir. Elbisenize oldukça hareket katan payet detaylı işlemeler hem stilinize ayrı bir hava hem de asil bir duruş katar. Geniş etek kısmı sayesinde kendinizi çok daha rahat hissetmeniz mümkün olur.
Payet detaylı abiyeniz ile topuklu ayakkabı sayesinde çok rahat bir şekilde yürümeniz mümkündür. Payet detaylı abiye elbise modelleri kombininiz hareketli bir görünüm kattığı için kombininiz için kullanacağınız farklı elementleri sade tutmanızda yarar olur. Payet detaylı abiye elbisenizi sivri burunlu bir topuklu ayakkabı ve portföy çanta ile kombinelerseniz harika bir gorüntü elde etmiş olursunuz.

Tesettür Abiyelerde Rahatlık

Üstünüz ve bedeninize uygun tarzda bir abiye modeli seçtiğiniz takdirde oldukça rahat hareket edebilirsiniz. Seçtiğiniz ve beğendiğiniz bu abiye modelini istediğiniz özel bir günde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Çok kullanışlı ve rahat olması sebebi ile isterseniz düğün ve sünnet düğününde isterseniz de mezuniyet ve daha pek çok özel günde kullanabilirsiniz. Böyle bir ürün alıp özel gününüzü çok anlamlı ve farklı bir hale getirmek isterseniz Sultan Yaprak sitesinden beğendiğiniz abiye modeli tercihi yapabilirsiniz.