Lazer Markalama Nedir?

TAKİP ET

Lazer markalama, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Endüstriyel alanlarda kullanımı oldukça yaygın olan ve mürekkep püskürten yazıcılarda kullanımı sağlanan Kodlama sistemidir.

Lazer markalama, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Endüstriyel alanlarda kullanımı oldukça yaygın olan ve mürekkep püskürten yazıcılarda kullanımı sağlanan Kodlama sistemidir. Mürekkep püskürten printerler de ürün kodlaması yapılmak için ve markalama yapılması için kullanılır.
 Pek çok alanda kendini gösteren inkjet kodlama birçok ürün için de geçerli olarak hayatımızda yer alır. Ürün Kodlama ve markalama için kullanılan yöntem birçok çeşidi de bulunur. Çeşitleri ise aşağıdaki gibidir,

Küçük karakter injekt kodlama (CIJ)

Termal İnjekt Kodlama yöntemi de oldukça kullanılan yöntemler arasındadır. (TIJ)

Büyük karakter injekt kodlama (DOD)

Yüksek çözünürlüklü injekt kodlama (HR))Dört çeşidi bulunan Kodlama türlerinin hepsi de önemli alanlarda kullanımı sağlanır. Aralarında el tipi injekt kodlamada bulunur. Diğer adı ise tarih Basma makinası olarak da adlandırılır.

Ev Tipi İnjekt Kodlama Nedir?

Alışverişlerde ve tarih basma makinası gibi birçok ürünün kodlaması yapılır. Ve günlük hayatta birçok yerde karşımıza çıkar. Lot numarası, SKT, İnjekt markalama yaparak oldukça geniş bir alanda kullanımı bulunur. Fiber lazer markalama ile birinci sınıf yüksek teknolojiye sahip Vizyonjet, istenilen kalitede ürünü sunar.
Alanında en iyisi olmayı başaran firma rakiplerine her zaman kalitesiyle fark atmayı başarır. Firma en kaliteli  Lazer markalama  ve Kodlama makinelerini müşteriye sunar. Merak edilen ürünleri görmek için Vizyonjet sayfasını takip edebilirsiniz.