Livaneli Otel Aktiviteleri ile Tatilini Renklendir

TAKİP ET

Livaneli otelleri Livaneli ailesi tarafından 2000 senesinde Antalya ilinde kurulmuştur. Antalya'nın nadide ilçelerinden biri olan Alanya da hizmet etmektedir.

 

Livaneli otelleri Livaneli ailesi tarafından 2000 senesinde Antalya ilinde kurulmuştur. Antalya’nın nadide ilçelerinden biri olan Alanya da hizmet etmektedir. Alanya her şey dahil oteller skalasından biri olan firma birçok çeşitli aktivitelerini de bulunduruyor. Bunlar:

Doğa yürüyüşleri

Jeep safari

Rafting

Tekne turuOlmak üzere birçok farklı aktivitesi bulunur. Bu sayede çocuklarınız içinde bilgilendirici ve keyifli bir tatil olacaktır. Eğer arkadaşlarınız ile geldiyseniz Rafting ile inanılmaz bir adrenalin de sizleri bekliyor olacak.
Bunun dışında Livaneli Otelleri Alanya da 3 tesis üzerinden müşterilerine hizmet verir. Bunlar sırasıyla Beach Otel: Tam olarak sahilci biriyseniz sizler için mükemmel olacaktır. Bir diğeri Sun Oteldir Alanya alkolsüz oteller yelpazesinden biri olan Sun Otel tesisi aileler için birebirdir. Son olarak butik otel ile de sakin ve manzaralı bir tatil keyfi sizleri bekliyor olacak. Aynı zamanda otellerin her biri Alanya merkez oteller listesindendir. Merkeze yürüme mesafesinde oluşu sayesinde sizlere ekstra ulaşım masrafı çıkartmayacaktır.

Livaneli Otelleri Jeep Safari Keyfi

Aksiyon ve macera tutkunu biriyseniz Jeep safari sizler için mükemmel olacaktır. Off-road araçları eşliğinde yapılan bu etkinlikler sizleri heyecanı dorularda yaşatacaktır. Mükemmel manzaralara sahip çaylar üzerinden keyif dolu anlar sizleri bekliyor olacak. Bu turlar profesyonel ekipler ile birlikte yapılarak bütün güvenlik önlemleri de sizler için alınmış oluyor.